Општи дискусии околу eRepublik

Статус
Затворена за нови мислења.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ме изфрлиле од МФ зашо не сум била активна.
Не дека се потресов и не дека нешо посебно сакам да ме вратат, ама многу ме занима како тоа не сум активна кога секој ден се борам со q1 оружје минимум 4 пати.
а адната си на google documents? или нешо може ти згрешиле при внесувањето на Api-то во google documents-от па не влече информации добро и затоа не се впишува дека се бориш.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
а адната си на google documents? или нешо може ти згрешиле при внесувањето на Api-то во google documents-от па не влече информации добро и затоа не се впишува дека се бориш.
Колку шо знам адната сум.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.479
Поени од реакции
6.849
како може да се заработи злато без да чекаш медали и без да чекаш да собереш пари па да трансормираш во злато?

и ако може некој да ми каже колку subscriptions имам.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
како може да се заработи злато без да чекаш медали и без да чекаш да собереш пари па да трансормираш во злато?

и ако може некој да ми каже колку subscriptions имам.
Дури пет!

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Лично сум против новите тренинзи али како и останатите ги користам, сега веќе буквално никогаш нема да се тенкирам во битките туку златото ќе го чувам само за овој тренинг и ништо друго, Наполеон ми чини 1.8 злато и ми дава дневно 0.12 сила, моментално имам 14.64 ако го задржат ова барем до 20 сила ќе биде интересно за одприлика 40-тина дена ќе имам 20+ сила ако го користам Наполеон секој ден а би ме коштало 72 злато.
сакаш да кажеш дека вреди Наполеон тренингот?

С

Спенсер

Гостин
секако дека вреди! за 8 дена речиси 1.0 стренгт, за 40дена, тоа ти е 5.0 стренгт (супер солџр медал)... 40 дена * 1.8 злато=72 злато... ма ке бидеш ''тенк''.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
секако дека вреди! за 8 дена речиси 1.0 стренгт, за 40дена, тоа ти е 5.0 стренгт (супер солџр медал)... 40 дена * 1.8 злато=72 злато... ма ке бидеш ''тенк''.
значи се исплати ако имаш злато
ја иам едвај 35 злато...тоа се 20 тренинга*0.12=2.4 стр + 10.24 стр = 12.64 стр....ама мањак 35 злато + незнам дали ке можам така секој ден со q3 оружја да мавам...
мада ако мавам со q1 може и да се издржи + 5г ке зеам од нова медања hard worker....до 13 стр можам да изгурам, ама пак ке бидам “слаб“ :)

ипак...земете во предвид лвл 19 сум уште :)

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
значи се исплати ако имаш злато
ја иам едвај 35 злато...тоа се 20 тренинга*0.12=2.4 стр + 10.24 стр = 12.64 стр....ама мањак 35 злато + незнам дали ке можам така секој ден со q3 оружја да мавам...
мада ако мавам со q1 може и да се издржи + 5г ке зеам од нова медања hard worker....до 13 стр можам да изгурам, ама пак ке бидам “слаб“ :)

ипак...земете во предвид лвл 19 сум уште :)
Армискиот чин е важен, ама не е круцијален. Поважно е да имаш поголема "сила", т.е. strength, него ра имаш чин ФМ, со 12-3 сила.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Армискиот чин е важен, ама не е круцијален. Поважно е да имаш поголема "сила", т.е. strength, него ра имаш чин ФМ, со 12-3 сила.
ај советувај ме :) дали да почнам да тренирам Наполеон style?

А

Ајсшутер

Гостин
Ме изфрлиле од МФ зашо не сум била активна.
Не дека се потресов и не дека нешо посебно сакам да ме вратат, ама многу ме занима како тоа не сум активна кога секој ден се борам со q1 оружје минимум 4 пати.
Пријави се за другата армија ако си ифрлена и не сакаат да те вратат.

Секако дека вреди ако имаш злато.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Јас би трошел пари на тренинзи, не на оружје. :)
Тепај се со голи раце едно време...
Да не јадат “вафли“ МФ заради тоа шо се маам со голи раце? :) Пошо у елитната ме ставија :)

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Да не јадат “вафли“ МФ заради тоа шо се маам со голи раце? :) Пошо у елитната ме ставија :)
Тоа е веќе друга работа. Мислев дека не си дел од МФ. Имаат они минимална квота која мораш да ја исполниш, инаку. Верувам те известиле за тоа досега. :icon_bigg

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Тоа е веќе друга работа. Мислев дека не си дел од МФ. Имаат они минимална квота која мораш да ја исполниш, инаку. Верувам те известиле за тоа досега. :icon_bigg
Не сум известен за колку е минимумот за елитната, ако е голем ке барам да ме вратат назад у втора единица :)

Да не знае некој колку е?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom