Ivan Makedonski
Самопрогласен патриот
- Член од
- 19 август 2009
- Мислења
- 290
- Поени од реакции
- 19
Ти ли си United Macedonia?До вечер јас ќе ги тргнам сите македонци кои ми се наоѓаат на листата на пријатели, а се пријавиле за ова. Зошто на пример не направиме сами армија? Толку сте неспособни или лаком гз ќе изигравате? Ако направиме армија можеме да ги нудиме услугите на државите на peace. Подобро да биде така направена, а не да бидеме под покровителство на русиве.
Вака ли ќе правиме обединета Македонија! Место да размислиш малце да не се истрчуваш! Но ти си знаеш!
Според мое мислење Moredan има докажано и покажано со неколку статии во неговиот весник дека сака да помогне за создавање на еМакедонија! Убаво прочитај ја статијата и размисли! Да бевме толку кадарни што не формиравме досега наша единица???
И што е разликата меѓу оваа и онаа WE во која има неколку Македонци мегу кои ако не се лажам си и ти?
Јас мислам дека треба да пристапиме кон Macedonian Phalanx и јас веќе поднесов барање! Значи имаме наш подфорум и скоро целосна автономија во организирањето! Убаво кажа лазароса да биде водач тој со најголем демиџ! Кој сака нека дојде слободно! Поздрав и дај немојте вака детски да се однесувате со бришење и такви работи!
еве го линкот до подфорумот!
регистрирајте се со никот од еРеп
http://www.erespublika.ru/forum/index.php/topic,2791.new.html#new