Можеш, се додека не си пракаш работи меѓу 2-та акаунта, барем според некои објаснувања на админитеедно прашање ... врз основа на што те банираат?!
ако имам 2 компј поврзани на ист модем, дали можам да играм на 2 акаунта без страф?! хаха
мммм ама сепак, не сум сиг дека ќе го напраам тоа ... едвај стигнав 19 левел и 23 000 демиџ, и башка не играм само од едниот компј, различно, кога како ќе ми стигне .... нема да ризикувам за 5 голдМожеш, се додека не си пракаш работи меѓу 2-та акаунта, барем според некои објаснувања на админите![]()
Aко се на ист модем едно IP имаш...Дефинитивно ќе те банираат такамммм ама сепак, не сум сиг дека ќе го напраам тоа ... едвај стигнав 19 левел и 23 000 демиџ, и башка не играм само од едниот компј, различно, кога како ќе ми стигне .... нема да ризикувам за 5 голд![]()
Добра е платата, моментално нема многу понуди и најдобрата за 3 скил е 1.60 рубји тоа е ептен малку али незнам што е работава.Дали плата од 5.55 руб е добра со оглед на тоа што имам 3.75 manufacturing skill ?
Нетреба ти да се селиш, само организацијата пренеси јада прашам нешто, сеа ако сакам да отвора компанија преку организацијата, дали мора и јас и организацијата да се преселиме на пример во Урал пошто таму има High Iron? или доволно е само организацијата да се пресели?
Кажи го никот да ти пратиме гифтови ?Дечки ај бе некој нека ми прати нешто или како одеше таа работа за да качам willness? Ми падна на 34 и сега неможам да се тепам и ми треба итно да качам willness. Благодарам одна
Dali sea koga ke dignam 16 lvl ke dobijam 5 zlato ? Aj ako znae nekoj da objasne koga davat gold na level-i.![]()
iksimkdКажи го никот да ти пратиме гифтови ?
Пратено сега еднаш бори се и потоа излечи се.iksimkd