Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
едно прашање ... врз основа на што те банираат?!
ако имам 2 компј поврзани на ист модем, дали можам да играм на 2 акаунта без страф?! хаха
Можеш, се додека не си пракаш работи меѓу 2-та акаунта, барем според некои објаснувања на админите![]()
Aко се на ист модем едно IP имаш...Дефинитивно ќе те банираат такамммм ама сепак, не сум сиг дека ќе го напраам тоа ... едвај стигнав 19 левел и 23 000 демиџ, и башка не играм само од едниот компј, различно, кога како ќе ми стигне .... нема да ризикувам за 5 голд![]()
Дали плата од 5.55 руб е добра со оглед на тоа што имам 3.75 manufacturing skill ?
да прашам нешто, сеа ако сакам да отвора компанија преку организацијата, дали мора и јас и организацијата да се преселиме на пример во Урал пошто таму има High Iron? или доволно е само организацијата да се пресели?
Дечки ај бе некој нека ми прати нешто или како одеше таа работа за да качам willness? Ми падна на 34 и сега неможам да се тепам и ми треба итно да качам willness. Благодарам одна
Dali sea koga ke dignam 16 lvl ke dobijam 5 zlato ? Aj ako znae nekoj da objasne koga davat gold na level-i.![]()
Кажи го никот да ти пратиме гифтови ?
iksimkd