Прашања околу eRepublik (проблеми, багови, итн.)

krstenik

first things first
Член од
24 август 2009
Мислења
525
Поени од реакции
21
едно прашање ... врз основа на што те банираат?!
ако имам 2 компј поврзани на ист модем, дали можам да играм на 2 акаунта без страф?! хаха

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
едно прашање ... врз основа на што те банираат?!
ако имам 2 компј поврзани на ист модем, дали можам да играм на 2 акаунта без страф?! хаха
Можеш, се додека не си пракаш работи меѓу 2-та акаунта, барем според некои објаснувања на админите :toe:

krstenik

first things first
Член од
24 август 2009
Мислења
525
Поени од реакции
21
Можеш, се додека не си пракаш работи меѓу 2-та акаунта, барем според некои објаснувања на админите :toe:
мммм ама сепак, не сум сиг дека ќе го напраам тоа ... едвај стигнав 19 левел и 23 000 демиџ, и башка не играм само од едниот компј, различно, кога како ќе ми стигне .... нема да ризикувам за 5 голд:)

gogZ

El pipita!
Член од
15 декември 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
Дали плата од 5.55 руб е добра со оглед на тоа што имам 3.75 manufacturing skill ?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
мммм ама сепак, не сум сиг дека ќе го напраам тоа ... едвај стигнав 19 левел и 23 000 демиџ, и башка не играм само од едниот компј, различно, кога како ќе ми стигне .... нема да ризикувам за 5 голд:)
Aко се на ист модем едно IP имаш...Дефинитивно ќе те банираат така :)

А

Ајсшутер

Гостин
Дали плата од 5.55 руб е добра со оглед на тоа што имам 3.75 manufacturing skill ?
Добра е платата, моментално нема многу понуди и најдобрата за 3 скил е 1.60 рубји тоа е ептен малку али незнам што е работава.

Член од
19 септември 2009
Мислења
24
Поени од реакции
0
да прашам нешто, сеа ако сакам да отвора компанија преку организацијата, дали мора и јас и организацијата да се преселиме на пример во Урал пошто таму има High Iron? или доволно е само организацијата да се пресели?

Член од
24 јуни 2009
Мислења
448
Поени од реакции
164
да прашам нешто, сеа ако сакам да отвора компанија преку организацијата, дали мора и јас и организацијата да се преселиме на пример во Урал пошто таму има High Iron? или доволно е само организацијата да се пресели?
Нетреба ти да се селиш, само организацијата пренеси ја

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Дечки ај бе некој нека ми прати нешто или како одеше таа работа за да качам willness? Ми падна на 34 и сега неможам да се тепам и ми треба итно да качам willness. Благодарам одна

А

Ајсшутер

Гостин
Дечки ај бе некој нека ми прати нешто или како одеше таа работа за да качам willness? Ми падна на 34 и сега неможам да се тепам и ми треба итно да качам willness. Благодарам одна
Кажи го никот да ти пратиме гифтови ?

gogZ

El pipita!
Член од
15 декември 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
Dali sea koga ke dignam 16 lvl ke dobijam 5 zlato ? Aj ako znae nekoj da objasne koga davat gold na level-i.:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom