Bin bir gece - Илјада и една ноќ

Член од
6 февруари 2010
Мислења
90
Поени од реакции
197
А уствари серијава сите ја гледаат као „на зезање“ а сите се chronic addict едвај чекаат да почне... :tapp:

Член од
6 февруари 2010
Мислења
90
Поени од реакции
197
Леле видеава не се нормални... ги има многу и сите се јаки! :vozbud:
И на фејсбук пишувало дека Шербетица прдела :pos2::pos2:
П.С. има едно многу јако видео исто како ова во два дела со концертот од Лепа Брена,ако го најде некој нека го стави обавезно! :tv:

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
Леле видеава не се нормални... ги има многу и сите се јаки! :vozbud:
И на фејсбук пишувало дека Шербетица прдела :pos2::pos2:
П.С. има едно многу јако видео исто како ова во два дела со концертот од Лепа Брена,ако го најде некој нека го стави обавезно! :tv:
под видеото е ставен фејсбук линк кој води до она со лепа брена..

откако ќе се изгледа може да се гледа и 2-от дел.. (оди на preview или next и ќе го најдеш, таму е)

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Најзакон филм !!! од сите што ги имам гледано овој е најубав според мене !:vozbud:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Онур избега од Јасмин, ќе ја грешеше за малку :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Главните актери во турскиот серијал „1001 ноќ“ - Берѓузар Корел (Шехерезад) и Халит Ергенч (Онур) станаа родители на здраво машко дете.

ај нека им е живо и здраво детето :smir: инаку детето ќе се вика по деверот на Шехерезад, Али :pipi:

па и вие честитајте јбг :nesum:

Член од
30 јануари 2010
Мислења
468
Поени од реакции
573
Тажна вест Керем бил посинет ебати живото....
Ху да фак из Керем?

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
Од првиот момент кога ја имаше најавата ми се бендиса понудата од а1 тел. Ја гледам штом можам да начекам слободен момент но сметам дека ипак ја направија да биде шпанска серија мн се влечкаат и развлечкуваат некогаш дури и ме нервира и не ја гледам...

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
овие од а1 партал направија со филмов!!! ја неглеам ја вака ја така сите против а колку само сите гледаат шо викате? ја не викам не глеам али ми се десило у тој период коа има шехерезад онака да посетам 2 3 другари коа идам и шо ке видам... сите пред телевизор и штама!!! мајка татко брат сестра баба дедо.. ма то се собрано пред телевизор бре!.. П.С деновиве слушнав заебанција..
Ви текнува на она.. Кога се јаде не се збори? ес еа има друго. Кога се гледа Шехерезад не се збори! хаха

инаку ај големо да им расте синчето на шекерка и на онур... нека им е живо и здраво!

Kajgana Shop

На врв Bottom