Mујо од Дебар!

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување
M

Mario Gómez

Гостин
Се чудам како немало досега темa за најпознатиот дебарчанец, неприкосновениот Мујо...
.

И најјакото:pos:

Уште неможам да го најдам видеото кога :drk::drk: на плоштад.Беше качен на споменикот на скендербег и стенкаше пред 200 души.

Дојде полицаец и му даде 10 денари за да слези.

Овој скроз мрднат е бе...Како се вика овој ?

Овој скроз мрднат е бе...Како се вика овој ?
Mујо де, мрднат е! Беше Бардовци ама ги збудалил и тие што биле блиску до рехабилитација и го избркаа.:pos:

Aма паметен е ! Го враќале со полиција од Бардовци, и им рекол.Купите ми хамбургер, сок и цигари, и полицајците за да не имаат проблеми му купиле. И кога го оставиле Дебар има рекол ај вратите се таму, вие сте побудали од мене:pos:

Јас реков дека прекар му е Мујо...:pos2::pos2::pos2:

Аман бе бобан :pos2:, и на овој ли ти текна...

Се смеете на туѓа несреќа.:nesvest::nesvest::nesvest:

ХАХАХАХА кој смех е човеков мрднат е скроз хахахахах ме пресмеа !!!:pos2:

Aма паметен е ! Го враќале со полиција од Бардовци, и им рекол.Купите ми хамбургер, сок и цигари, и полицајците за да не имаат проблеми му купиле. И кога го оставиле Дебар има рекол ај вратите се таму, вие сте побудали од мене:pos:
:хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха:

И сееуште неможам да го најдам видеото кога :drk:
2190650.jpg

Беше качен онде и пискаше :drk: на цел глас.Абе главна туристичка атракција е:pos:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: ме насмеа од сабајле :pos2::pos2::pos2: у да си жив

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom