Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Ќе видиш што ќе им напрајме на Марсеј и Тотенхем,испод 3 комада нема да се.

Доста беше попуштање,од утре ќе го видите вистинскиот Челзи.

:pos:

За момент и јас поверував на моите сопствени зборови.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Не гледам што од тоа што го напиша не е за верување :toe:
Реков јас дека им попуштавме на Јунајтед и Арсенал зошто ако продолжевме со играта како на почетокот на ПЛ, досега веќе ќе се знаеше кој ќе ја земе титулата. Вака е по интересно :wink:

В

Вори

Гостин
Апсолутно си во право.Зборот ти е на место.

Ете ја причината зошто Челзи играл многу слабо последно време(читај 2 месеци).
Нашиов Дедо Мраз одел по курви и не бил сконцентриран за тоа што се случува со клубот.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Зошто толку слабо игра челзи во последно време?
Не играме слабо бе.Им даваме предност на плачковциве од Манчестер нема да буде интересантно ако почнеме да кинеме све.Нек се порадују деца на прво место на табелу. :)
:pos2:

Фотографии од денешниот тренинг и прес во Франција во Марсеј.
Иначе и да изгубиме утре,мање више со 15 бода уште од минатото коло го имаме загарантирано 1-то место во групата.
А и Марсеј го има обезбедено второто место,така што,тапа утакмица ќе биде утре ...

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85

Зошто толку слабо игра челзи во последно време?
Не играме слабо бе.Им даваме предност на плачковциве од Манчестер нема да буде интересантно ако почнеме да кинеме све.Нек се порадују деца на прво место на табелу. :)
:pos2:

Фотографии од денешниот тренинг и прес во Франција во Марсеј.
Иначе и да изгубиме утре,мање више со 15 бода уште од минатото коло го имаме загарантирано 1-то место во групата.
А и Марсеј го има обезбедено второто место,така што,тапа утакмица ќе биде утре ...
Браво за сликициве супер френк
и јас мислам дека ќе биде тапа утакмица, освен младинциве имаат друго на ум

--- надополнето ---

Па ќе ги одмара, ко ќе распалат против Тотенхем в недела ќе видам дали така ќе се зборува овде!
Стварно се надевам дека ќе распалат, ама не ми се верува...

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Нема врска,не е до толку глуп играчов,сеа излезе една друга изјава од него на Миланњус и гласи вака:
"I have a contract and I would respect him if he wants Benfica. I am happy here and I'm fine. "
Мада ова не мора ништо да значи,ама ако ја напушта Бенфика тоа ке бидат Милан/Челзи ама не и Сити,бидејќи Руи Коста е во раководството на Бенфика и нема да дозволи да си ја расипе кариерата Луиз,плус добар пријател е со Анечелоти а во супер односи е со цело раководство на Милан!

F

fantomX

Гостин
Ти ја сватив поентата...има многу цицачи,што да правиш :icon_bigg

Него,Абрамович „скапа“ дркање на тоа дека Русија го доби Светското,а и ќе се „скапа“ од фрлање пари...а во меѓувреме Челзи е во невидена мизерија!:(
Зошто бе мизерија?

Реков јас дека им попуштавме на Јунајтед и Арсенал зошто ако продолжевме со играта како на почетокот на ПЛ, досега веќе ќе се знаеше кој ќе ја земе титулата. Вака е по интересно :wink:
Мора да е така.

Мада ова не мора ништо да значи,ама ако ја напушта Бенфика тоа ке бидат Милан/Челзи ама не и Сити,бидејќи Руи Коста е во раководството на Бенфика и нема да дозволи да си ја расипе кариерата Луиз,плус добар пријател е со Анечелоти а во супер односи е со цело раководство на Милан!
Гледајќи го болдираното сето, пак не разбирам.....зошто Луиз е поповрзан да речам со Челзи отколку со Манчестер Сити?

--- надополнето ---

Гледајќи ги сликите од Марсеј, ми текна нешто. Анчелоти во една прилика изјави дека сака да остани уште 10 сезони во Челзи, летово беше изјавата мислам. И гледајќи ги сликите, јас мислам дека Анчелоти изгледа точно 10 години остарен за изминатава година и пол во Челзи. Коинциденција? :raz:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Нема врска,не е до толку глуп играчов,сеа излезе една друга изјава од него на Миланњус и гласи вака:

Три сезони се надевате на Руи Коста и ниеден играч ви нема пратено.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom