Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Ко сме кај смеењето.... :icon_bigg
Look on the bright side: another 10 points and we should stay up :)

В

Вори

Гостин
Мене па ми е криво тоа што бев сигурен дека сезонава ќе ги тепаме гнидине Тотенхем на тој нивни стадион,арно ама се надевам дека Хари ќе има милост.

F

fantomX

Гостин
Знам дека не побара.Само ти понудив аватар каде што е насмеан.
Помина времето за такво нешто. :toe:

Сега некој следен барај насмеан, Рајкард на пример? А можиш покрај насмеан Рајкард, да ми го најш и овенат Рајкард. Да бидиме спремни и за почетокот и за крајот. :icon_bigg

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Ова е годинашна, од Давор е од лани. Па изброј ги играчите, имаш 10 појќе на таа, а ќе го видиш и Шеваченко. :pos2:
Мене појќе ми личи ко на кадар од Изгубени.... :raz:
Несфатливо сум го постирал сето тоа. Сакав да кажам дека ланската е поубава. А потоа ја постирав новата зошто Давор неможел да ја најде. :smir:

F

fantomX

Гостин
Несфатливо сум го постирал сето тоа. Сакав да кажам дека ланската е поубава. А потоа ја постирав новата зошто Давор неможел да ја најде. :smir:
Добро де, небитно. А секако дека ланската е поубава кога го има Шевченко на сликата, а и Анчелоти е малку пополничок.

--- надополнето ---

Нашите маки со Лампард ќе исчезнат само ако госпоѓицата го смени мислењето....
http://www.thisislondon.co.uk/showbiz/article-23904029-im-not-ready-for-children-yet-says-christine-bleakley.do

...тогаш барем конечно ќе се тргни настрана и нема бесцелно да се чека да биди Мојсеј за Челзи.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Ај заборавете малце на ПЛ и сите резултати последниве месец дена. Следува натпревар во ЛШ каде што се изгледа совршено :)
Пет натпревари, пет победи (ме потсеќа на почетокот на ПЛ :icon_mrgr). Се надевам на победа, максимален учинок во групата. Колку да бидеме најдобри во нешто годинава де :)
Очекувам сличен состав како оној против Жилина на претходниот натпревар

Турнбул
Босингва - Брума - Тери - Анхолт
Есиен - Микел - МекЕкран
Стариџ - Дрогба - Какута

В

Вори

Гостин
Тоа ќе ни биде изгледа единствена сатисфакција сезонава.Мада чисто сумњам дека ќе тепаме во Марсеј.Секогаш нивниот стадион бил пеколен,така да очекувам нерешено или пораз.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
За 1 саат му е роденден.

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН НАЈГОЛЕМА ЛЕГЕНДО НА ЧЕЛЗИ !!!

CAPTAIN FANTASTIC !!!

В

Вори

Гостин
Среќен роденден капитену.Со Лампард заедно,најомилените мои играчи,што играат со срце за Челзи и што гинат на терен.
Кај што става Тери глава,таму никој нормален не става нога! :)

F

fantomX

Гостин
Според мене не најквалитетен дефанзивец. Ама копито, копито отепано, со скорни. Ко да има три биволовски мадина. Алал вера за тоа. Главојните манчестерски, ливерпулски и слични не го мразат за друго, туку токму заради тоа - пошто неговиот карактер често им ги мати сметките, особено на манчестерските офци (ко што ни покажува првата слика од СуперФренк погоре). Среќен нека му е роденденот, тешко го кажувам ова пошто знам дека е многу нереално, ама сакам до крајот на неговата кариера да го видам со „големите уши“ на УЕФА во рацете. И то е то.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Според мене не најквалитетен дефанзивец. Ама копито, копито отепано, со скорни. Ко да има три биволовски мадина. Алал вера за тоа. Главојните манчестерски, ливерпулски и слични не го мразат за друго, туку токму заради тоа - пошто неговиот карактер често им ги мати сметките, особено на манчестерските офци (ко што ни покажува првата слика од СуперФренк погоре). Среќен нека му е роденденот, тешко го кажувам ова пошто знам дека е многу нереално, ама сакам до крајот на неговата кариера да го видам со „големите уши“ на УЕФА во рацете. И то е то.
Ќе биде многу жално таква капитенчина да не го видиме со тој трофеј. :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom