Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
добро сеа, евертон не е слаба екипа. ама и ние не сме јаки
Денес сте комедии морам да признаам. Бравоchelseaaaa chelseaaa chelseaaa
добро сеа, евертон не е слаба екипа. ама и ние не сме јаки
^
Усвари вистина бе,па и вие сите песимисти.Гледајте малце на позитивната страна.
Барем играчиве ќе добијат пакетчиња за Нова Година.Фергусон на пример што ќе им даде?Џвакачи гуми?
^
Усвари вистина бе,па и вие сите песимисти.Гледајте малце на позитивната страна.
Барем играчиве ќе добијат пакетчиња за Нова Година.Фергусон на пример што ќе им даде?Џвакачи гуми?
После тоа следи нечија егзекуција. Ваљда, редно време е...Даворе легендо ми ја разубави вечерва:pos2::pos2::pos2::pos2:
Инаку колку за информација само : Следново коло играте со Тотенхем, а посел тоа следи Манчестер така???
Сакаш да ми кажиш дека уствари, вака....Карло Анчелоти знај шо прај оваа цела сезона, од нејзиниот почеток па се досега?Давор..Иначе ние интерашите потполно се сочустувваме со вас во моментов само кај нас поголем е проблемот односно и теренерот и играчите не чинат а кај вас само играчите се проблем(барем според мене
)!
Имаше избор против ВБА на Стемфорд Бриџ да стартува со Стуриџ или не знам кој друг младинец(+10 сениори), исто и против Стоук, Бирмингем на гости...за истиот тој младинец после некој месец всушност да биди и употреблив на некој начин на теренот. Играч кој не изиграл ништо секако дека нема да е спремен да ја смени играта на тим на кој неговите главни играчи играат ко гомна во моментот. Ама не, Анчелоти си има една шема која функционира само против послаби екипи и тоа со најдобрите играчи на терен и дури овие два услови беа исполните, немаше проблем. А сега, еве се вратија и Тери и Есиен. Шо е проблемов? Да не е тоа што Анчелти буквално ко да не знај шо да прај?Факт е дека Анчелоти направи многу грешки во последните неколку натпревари, во прв план, формацијата и постојаноста на неговата 11ка и лошите замени. А дали имаше и баш голем избор на играчки кадар? Ова сето оди мнооогу зад сцените... зад Анчелоти, и зад нашите екрани каде играчите „се борат“ ама тоа „не е доволно“ за јаките екипи ко Сандерленд, Евертон и минати и идни.
Сеедно, кажете ми сите што сте за, или сметате дека ќе има отстранување на Анчелоти од позицијата тренер на Челзи, и дали ние би нашле некој подобар од него моментално?? Е сега да си повторам, пред да одговорите размислете дека нам не ни треба менаџер, затоа што неговата улога ќе биде безначителна. Нам ни треба тренер, а од Анчелоти, моментално јас не гледам некој покомпетентен или подобар...
Ешли кај е во „муабетов“?Cheryl Cole got malaria, Didier Drogba got malaria, John Terry doesn't like to use protection. Coincidence? I think not...:tv:
Па не дознал сеуште дека според горенапишаното Тери му ја дупи жената -.- .Ешли Кол е единтвена допирна точка за трите претходно споменати личности. :icon_mrgr