Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 март 2008
Мислења
2.580
Поени од реакции
1.885
chelseaaaa chelseaaa chelseaaa
добро сеа, евертон не е слаба екипа. ама и ние не сме јаки

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Кога почна сезонава сите се исплашија. Мораше малце да успориме иначе ќе бевме на 20 бода пред другите досега. Ништо не е изгубено, само им попуштаме малце, да може и они да се порадуваат :wink:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Сите се исплашија кога ја почнавме сезонава. Да продолжевме така, до сега ќе бевме на 20 бода пред другите. Мораше малце да успориме и да им попуштиме, да може и Јунајтед и Арсенал малце да се порадуваат.

Член од
8 ноември 2008
Мислења
542
Поени од реакции
731
^
Усвари вистина бе,па и вие сите песимисти.Гледајте малце на позитивната страна.
Барем играчиве ќе добијат пакетчиња за Нова Година.Фергусон на пример што ќе им даде?Џвакачи гуми?
ОРБИТ ИЛИ ЧУНГА ЛУНГА :pos2:

Член од
8 ноември 2008
Мислења
542
Поени од реакции
731
^
Усвари вистина бе,па и вие сите песимисти.Гледајте малце на позитивната страна.
Барем играчиве ќе добијат пакетчиња за Нова Година.Фергусон на пример што ќе им даде?Џвакачи гуми?
ОРБИТ ИЛИ ЧУНГА ЛУНГА :pos2:

F

fantomX

Гостин
Даворе легендо ми ја разубави вечерва:pos2::pos2::pos2::pos2:
Инаку колку за информација само : Следново коло играте со Тотенхем, а посел тоа следи Манчестер така???
После тоа следи нечија егзекуција. Ваљда, редно време е...

Давор:zver:..Иначе ние интерашите потполно се сочустувваме со вас во моментов само кај нас поголем е проблемот односно и теренерот и играчите не чинат а кај вас само играчите се проблем(барем според мене:toe:)!
Сакаш да ми кажиш дека уствари, вака....Карло Анчелоти знај шо прај оваа цела сезона, од нејзиниот почеток па се досега?

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Факт е дека Анчелоти направи многу грешки во последните неколку натпревари, во прв план, формацијата и постојаноста на неговата 11ка и лошите замени. А дали имаше и баш голем избор на играчки кадар? Ова сето оди мнооогу зад сцените... зад Анчелоти, и зад нашите екрани каде играчите „се борат“ ама тоа „не е доволно“ за јаките екипи ко Сандерленд, Евертон и минати и идни.

Сеедно, кажете ми сите што сте за, или сметате дека ќе има отстранување на Анчелоти од позицијата тренер на Челзи, и дали ние би нашле некој подобар од него моментално?? Е сега да си повторам, пред да одговорите размислете дека нам не ни треба менаџер, затоа што неговата улога ќе биде безначителна. Нам ни треба тренер, а од Анчелоти, моментално јас не гледам некој покомпетентен или подобар...

F

fantomX

Гостин
Факт е дека Анчелоти направи многу грешки во последните неколку натпревари, во прв план, формацијата и постојаноста на неговата 11ка и лошите замени. А дали имаше и баш голем избор на играчки кадар? Ова сето оди мнооогу зад сцените... зад Анчелоти, и зад нашите екрани каде играчите „се борат“ ама тоа „не е доволно“ за јаките екипи ко Сандерленд, Евертон и минати и идни.

Сеедно, кажете ми сите што сте за, или сметате дека ќе има отстранување на Анчелоти од позицијата тренер на Челзи, и дали ние би нашле некој подобар од него моментално?? Е сега да си повторам, пред да одговорите размислете дека нам не ни треба менаџер, затоа што неговата улога ќе биде безначителна. Нам ни треба тренер, а од Анчелоти, моментално јас не гледам некој покомпетентен или подобар...
Имаше избор против ВБА на Стемфорд Бриџ да стартува со Стуриџ или не знам кој друг младинец(+10 сениори), исто и против Стоук, Бирмингем на гости...за истиот тој младинец после некој месец всушност да биди и употреблив на некој начин на теренот. Играч кој не изиграл ништо секако дека нема да е спремен да ја смени играта на тим на кој неговите главни играчи играат ко гомна во моментот. Ама не, Анчелоти си има една шема која функционира само против послаби екипи и тоа со најдобрите играчи на терен и дури овие два услови беа исполните, немаше проблем. А сега, еве се вратија и Тери и Есиен. Шо е проблемов? Да не е тоа што Анчелти буквално ко да не знај шо да прај?

Јас никогаш не реков дека Карло Анчелоти е крив за ова шо се случува, туку дека тој е еден од виновниците чија позиција е таква шо најбрзо ќе лета. Единствено го спасува тоа шо Челзи ќе треба да му плати голема отштета, а за тоа клубот нема ни да размисли сега засега. Но ако клубот некако (ко шо одат работиве, многу веројатно) оди под 4то место на табелата, Анчелоти ќе лета. Сите финансиски заебанци кои сега се прават се само заради новите правила на УЕФА, кои ако не се почитуваат, клубот нема да добие лиценца за настап во ЛШ. А ако Челзи не се пласира во ЛШ, тогаш која е целта целиот овај циркус со смалување на трошоците?

Јас сум во вторите, никогаш не реков дека сум за, ама сметам дека ќе има негово отстранување, и тоа веројатно в лето. Точно пошто знаев шо е, јас од него очекував да си ја гледа работата. Тренерска. А тој е исто толку очаен во тоа колку шо беше т.н. фудбалски борд на директори на Челзи (Арнесен, Форд, Бак, Тененбаум, Гурлај и Барнард) при изборот на засилувања па и воопшто како беше планирано составувањето на тимот минативе две лета. И токму тоа ме става во ситуација да го перцепирам и еден Рајкард како „тренериште“.

--- надополнето ---

Голем, голем оптимист:
Carlo will soon bring and show his talent to improve this team.
Реалист:
Does that mean we might be seeing Studge start instead of Kalou? Can't wait.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Cheryl Cole got malaria, Didier Drogba got malaria, John Terry doesn't like to use protection. Coincidence? I think not...:tv:

F

fantomX

Гостин
Ешли Кол е единтвена допирна точка за трите претходно споменати личности. :icon_mrgr

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ешли Кол е единтвена допирна точка за трите претходно споменати личности. :icon_mrgr
Па не дознал сеуште дека според горенапишаното Тери му ја дупи жената -.- . :))
Ај вака,Тери и ја пренесел маларијата на Кол,која претходно ја добил од Дрогба,ваљда тоа го мисли авторот :))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom