Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Еве го сега Босингва е здрав,зошто не играше вчера пред Бане на тешкото гостување на Ивуд Парк?
Затоа шо не е доволно спремен, нема доволно тренирано се враќа од долго остуство. Сигурен сум дека по некое време ќе се врати прва постава.

F

fantomX

Гостин
Затоа шо не е доволно спремен, нема доволно тренирано се враќа од долго остуство. Сигурен сум дека по некое време ќе се врати прва постава.
Секако дека ќе се врати. Но од спремен Босингва и спремен Иванович во дуели против физички силни екипи (ко Блекбурн, Стоке да го спомниме исто), Иванович секогаш ќе има предност.

Резервите 4-0 пораз, 17-годишен голман кој играл натпревар и во саботата за младинскиот тим - најдобар играч за Челзи. Шо ја прави работата трагична за момците ко Брума, Какута, Ван Анхолт.

В

Вори

Гостин
МекЕкран го чува за со Спартак изгледа..штом го немаше вечерва во составот за резервите.

F

fantomX

Гостин
МекЕкран го чува за со Спартак изгледа..штом го немаше вечерва во составот за резервите.
Или можеби ко Борини - има некоја повреда. Не гледам шо е проблем ако играше вечерва, удобна е клупата на Стемфорд Бриџ, ќе одмори секако. :icon_mrgr

В

Вори

Гостин
Мислам дека ќе изненади дебелиот.Барем едно полувреме ќе изигра.Ситуацијата во групата е веќе позната,можеме и да експериментираме со комбиниран состав.

F

fantomX

Гостин
Мислам дека ќе изненади дебелиот.Барем едно полувреме ќе изигра.Ситуацијата во групата е веќе позната,можеме и да експериментираме со комбиниран состав.
Зависи. И 30 минути се солидни ако резултатот не е затворен, или уште поарно, тотално отворен па и неповолен - ко против Њукасл во Карлинг. Ама на 3-0 можи и во 35-та минута да го клај, во прво полувреме, џабе.
Ко веќе го споменавме тој дуел со Њукасл, сега ми текна дека МекЕкран влезе толку рано заради повредите на Калу и Бенајун, шо пак испаѓа дека Анчелоти и тогаш не му дал добра минутажа, туку едноставно останал последна опција. Шо е крајно, крајно разочарувачка работа.

A

Auditore

Гостин
Зависи. И 30 минути се солидни ако резултатот не е затворен, или уште поарно, тотално отворен па и неповолен - ко против Њукасл во Карлинг. Ама на 3-0 можи и во 35-та минута да го клај, во прво полувреме, џабе.
Ко веќе го споменавме тој дуел со Њукасл, сега ми текна дека МекЕкран влезе толку рано заради повредите на Калу и Бенајун, шо пак испаѓа дека Анчелоти и тогаш не му дал добра минутажа, туку едноставно останал последна опција. Шо е крајно, крајно разочарувачка работа.
Да се надеваме дека утре ќе му даде добра минутажа(дај боже да биде стартер па да ги видиме неговите вистински квалитети).

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Ја мислам дека во среда треба младите играчи да добијат повеќе минутажа,на вакви утакмици имаат воља за докажување,а и не е некој си битен натпревар па мораме да тепаме со голема разлика,а и добро ќе дојде некои играчи да се чуваат за со Ливерпул..Јас и со нерешено сум задоволен..И да кикснеме оваа наредна играме дома со Жилина и тука иаме 3 загарантирани бода..

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

:pehar::pehar::pehar:

Најновата реклама за челзи од нашиот спонзор за опремата Адидас.

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

(That's the man)

Фотографии од вчерашниот тренинг во Кобам.

В

Вори

Гостин
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/8105405/Carlo-Ancelotti-rules-out-major-spending-spree-for-Chelsea-in-January-transfer-window.html

Како ме нервира со ваквиве изјави еј....

Иначе утре Малуда и Босингва ќе отсуствувале,ама се надевал дебелиот дека ќе бидат фит за Ливерпул.Околу ситуацијата со Лампард,шансите да игра против Ливерпул во Недела биле 50-50.Значи не очекувајте дека би можел да биде ни на клупа.

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/8105405/Carlo-Ancelotti-rules-out-major-spending-spree-for-Chelsea-in-January-transfer-window.html

Како ме нервира со ваквиве изјави еј....

Иначе утре Малуда и Босингва ќе отсуствувале,ама се надевал дебелиот дека ќе бидат фит за Ливерпул.Околу ситуацијата со Лампард,шансите да игра против Ливерпул во Недела биле 50-50.Значи не очекувајте дека би можел да биде ни на клупа.
Веродостоен линк ?

В

Вори

Гостин
Оди на официјална имаш дел од пресот на Анчелоти од сабајлево.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom