Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Бенајун треба да оди на операција. Сега ќе крпиме тим со деца , кога немаа памет летото , Балак се нуди за пола плата они Бенајун. Ми личи дека парите за Бенајун ќе бидат најбескорисно потрошени после Шевченко.

В

Вори

Гостин
А,што ти си као некој предвидувач на иднината и се однапред знаеш или?
За 10-15 милиони би било топ,ама со оглед на тоа дека вас никој не ви чини,тогаш чадите со Анелка и Фереира.

Анелка е полушпиц?:pos:
Не знаев дека полушпицот се враќа до кај Тери да прими топка...

F

fantomX

Гостин
За 10-15 милиони би било топ,ама со оглед на тоа дека вас никој не ви чини,тогаш чадите со Анелка и Фереира.

Проблем е шо Рома за него има платено досега повеќе од 15 милиони евра кај Лече, сумата е многу поблиску до 20 милиони отколку до 15. Договор има долг, 4 години сигурно. Шо реално значи дека комотно можат да одат и над 30 милиони. Шо е смешно за таков играч. И според сето ова, како очекуваш негов трансфер во Челзи?
Јасно е моето мислење за Анелка, но како и да е, го сметам за подобар од Вучинич.

Па сега, и Тери тргнува напред за асистенција ко против Стоке пошто другото плејмејкериште од Лампард е толку спремен за свадба шо ни од пенал не можи појќе да погоди. Движењето по теренот е крајно релативна работа.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025

не сум некој стручнак нити пак гатач само си го кажувам моето мислења кој сака нека го почитува кој сака на и не ми е намера да се карам со тебе
и шо маана мунајде на фереира сега стварно не ми е јасно што сакаш повеке од него човекот си игра добро само проблем е тоа сто слабо добива шанси а кога ке ја добие ја искористи солидно

--- надополнето ---

Бенајун треба да оди на операција. Сега ќе крпиме тим со деца , кога немаа памет летото , Балак се нуди за пола плата они Бенајун. Ми личи дека парите за Бенајун ќе бидат најбескорисно потрошени после Шевченко.
и деко

В

Вори

Гостин
Далеку од карање таман работа,си прајме муабет.

Што маана на Фереира?
Даска му фали само,ништо друго:)))

A

Auditore

Гостин
Далеку од карање таман работа,си прајме муабет.

Што маана на Фереира?
Даска му фали само,ништо друго:)))
Старо магаре е тој веќе бе, има попусти кај нас.
Една безбол палка у глава и аривидерчи.
Иначе колку имам мерак да го измлатам оној Кешли, ќе му ебам балетанот кој на секој шут шири нозе..

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
В

Вори

Гостин
Го јадевме курчето од Вила во Сабота,одсега да ви кажам.А,да бевме целосни ќе им ја пукневме глата ама вака..
Плус ние на вакви утакмици играме со мотивација 0,за разлика од некое дерби,така да...

F

fantomX

Гостин
Уште не можам да поверувам во очигледниот аматеризам на докторите на Челзи. Одамна се сомневам во нивната работа, ама ова е се поочигледно и поочигледно.

A

Auditore

Гостин
Уште не можам да поверувам во очигледниот аматеризам на докторите на Челзи. Одамна се сомневам во нивната работа, ама ова е се поочигледно и поочигледно.
Тоа е, али не треба вината на докторите да се префрлува туку на Анчелоти и неговите филозофски работи каде велеше дека со играчите од академија можел да ја одбрани титулата..

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
За Астон Вила сум оптимист. Најлошо нерешено според мене. Не ми се верува да изгубиме. А мотивацијата дека ќе биде 0 не сум сигурен. Можда нема мотивација кај стариве , и баш затоа сум оптимист дека младиве ќе имаат мотивација - да се докажат и полека да почнат да се борат за место во прв тим.

В

Вори

Гостин
Тоа е, али не треба вината на докторите да се префрлува туку на Анчелоти и неговите филозофски работи каде велеше дека со играчите од академија можел да ја одбрани титулата..
Ќе видиме тоа.Во зависност од играта и резултатите.Ако не победуваме,тогаш крив ќе биде тој,мислам делумно.

А,искрено ме фаќа носталгија за Деко,Балак и Рики,а Бенајунов е уште една пропадната ивестиција...добро што не дадовме појше од 5 милиони,па да се обрукаме.

P

PewDiePie

Гостин
^ Па искрено не ни вреди повеќе од 5 мил Бенајун..............колку што разбрав се повредил околу 6 месеци а,па значи ќе се освежите во Јануари со некој добар плеј. :toe:

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
А за што поточно Анчелоти е крив ако сакаш да ми објасниш .. ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom