Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ваљда на Коентрао мислиш, не на Кутињо.

Го лапнавме шо го лапнавме, со Хиларио на гол и со олку очајна одбрана, то е то.

И преиспитајте се за кој клуб навивате сите овдека, на чело со Давор.

За Челзи навиваме,само зборуваме реално како стојат работите...

Добра утакмица...според мене на крајот имавте и повеќе шанси ама тоа е тоа...поздрав.:smir:

Имаа малце повеќе среќа, и мудро ги искористија своите шанси. Го имаа и Ван дер Сар на голот.

Задоволен сум од играта на тимот (со исклучок на индивидуалните грешки, нормално)
Доминиравме, создававме голем број на шанси. Сепак почеток на сезона е и не се 100% воиграни играчите.

Стариџ многу ја размрда играта, и тоа е нормално со оглед на заморот на противникот, ама и покрај тоа во секое време би го ставил стартер место Калу или Анелка.

Нека им е честито на навивачите на Јунајтед :smir:

Само не ми е јасно Бенајун што улога има во тимот.... Немам зборови да опишам која утка од засилување е :tapp:

Поздрав :) имавте повеќе шанси ама квалитет си е квалитет...Се гледаме во премиер лига :salut:

Настрана резултатот ....
одлично одигравме, колку што можев да видам одвреме навреме (едно 70тина мин.)
ни ги казнија грешките - пред се на поединци !!!
Единствена замерка ми е што требаше натпреварот да го почне Стариџ наместо Просечко

Shit happens....

повеќе среќа наредниот пат - со ваква игра и грешки сведени на минимум верувам дека може да се одбрани титула у ПЛ ФА куп и да се атакува на ЛШ !!!
Наскоро со Рамиреш ќе добиеме и на квантитет и на квалитет +

затоа
head's UP Boys !!!

Играта ни беше подобрена...за разлика од утакмицата со Хамбург и А.Франкфурт.

Не се до толку црни работите како што викате.
Добро изигравме, создадовме доста шанси, Ван дер Сар добро бранеше. Они ги искористија грешките на Кол и Тери.

Со Рамирес добро ќе се засилиме, плус може да очекуваме уште едно засилување како што најави Анчелоти. Се надевам дека Чех ќе биде спремен за почеток на ПЛ.

Со ваква игра и помалце грешки како што рече D_T, можеме да ја одбраниме титулата во ПЛ.

Делач исто прочитав дека треба да дојде до крај на Август.

Израмнет беше натпреварот, може и повеќе шанси имаше Челзи, но Ван дер Сар спасуваше. А Манчестер ги искористи своите и стигна до титула.

На него мислев, ги мешам Коентрао и Кутињо.
Факт е дека ја нема минатогодишната игра, и уште тимот не е уигран. И доста посигурно треба да делуваат Тери и Кол т.е да не прават несакани грешки!
И ако не се врати Чех набрзо, ќе имаме доста проблем на голманска позиција.

Го лапнавме шо го лапнавме, со Хиларио на гол и со олку очајна одбрана, то е то.

И преиспитајте се за кој клуб навивате сите овдека, на чело со Давор.

Ми ја зеде реченицата од уста.

--- надополнето ---

Pirlo, 31, said: “Chelsea have the strongest team in Europe this year, stronger than Real Madrid and Barcelona.
“In fact, they can win the Treble, including the European Cup.”

:pehar::pehar::pehar: :back:

Честитки за добрата игра, ПЛ ќе се води меѓу нас и вас, сто посто сум сигурна :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom