Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
И по се излеа на крај ќе си останеме со Бенајун..:/

F

fantomX

Гостин
Јас пак мислам дека повеќе во дефанзивните задачи против Робен и Меси ке се снајде Ивановиќ од колку Босингва, ама пак затоа Босингва е многу поквалитетен во офанзивните задачи .
Спор е за Меси и Робен, то е проблем.

Играчки кадар за германската турнеја или шо и да е....
Hilario
Ross Turnbull
Sam Walker
Jeffrey Bruma
John Terry
Michael Mancienne
Patrick van Aanholt
Paulo Ferreira
Ashley Cole
Ricardo Carvalho
Branislav Ivanovic
Michael Essien
John Mikel Obi
Nemanja Matic
Yury Zhirkov
Florent Malouda
Yossi Benayoun
Josh McEachran
Scott Sinclair
Salomon Kalou
Nicolas Anelka
Didier Drogba
Fabio Borini

Лампард се вклучува некој ден покасно заради болест; Какута исто се вклучува со Лампард (веројатно и двајцата за вториот дуел, со Хамбург). Чех, Алекс, Босингва, Стуриџ и Деко се повредени и не учествуваат воопшто во патувањето.

Овај список за мене покажува две сигурни работи - Мансиен и Синклер ќе треба да останат заради новите правила пошто и двајцата го исполнуваат условот „играчи тренирани во клубот“ и на овие натпревари треба да покажат дека не се само за пополнување бројки; второто е....adios Franco!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Бенајун се опорави од повредата ?

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Обична шпекулација....не верувам,да не речам нема шанси да го земеме...

F

fantomX

Гостин
Наградно прашање : Шо тоа ни носи Кака, а не ни носи Озил?

--- надополнето ---

Кога сме кај плејмејкерите, јас би очекувал една „мала бомба“ во вид на Алан Џагоев. За секој случај, да не се изненадиме „од каде ова?“.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Нема да дојде Торес,не се секирај...:)

F

fantomX

Гостин
Шо е поентава со циркузантот-голман од Манчестер шо сакал да оди на позајмица за да брани редовно?

Фудбалериве на Барселона почнаа многу да мислат, а уште повеќе да зборуваат. Не е на арно то.

П.С. : Твој одговор на наградното прашање од погоре? Од сите фаној ме интересира одговор инаку.

--- надополнето ---

И околу Фернандиња сега цело го дочитав, во оригиналот не вели "Доколку Ливерпул не успее да освои ништо, сигурен сум дека тој ќе се пресели во Челзи следното лето" - мислам дека не спомнува дека би заминал баш во Челзи тогаш. Зошто да не во Манчестер Сити на пример? Или уште поарна опција според мене, во Интер, ако не зариба и таму Рафа.

--- надополнето ---

Честитки за нашите 15-годишници... :icon_bigg

http://www.belfasttelegraph.co.uk/sport/football/local/milk-cup-chelsea-break-club-duck-14894876.html

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Наградно прашање : Шо тоа ни носи Кака, а не ни носи Озил?
Ништо
Незнам што толку запнале со Кака.
Кака има 28 а Озил 21 година. Кака не е во најдобра форма и често се повредува. Ама мислам дека ќе ни ги земат Ешли и Карваљо, а ќе ни го дадат Кака и плус они ќе си го земат Озил.
Сабајле прочитав дека Озил изјавил дека ќе остане во Вердер. А пред тоа се збореше знам дека е веќе договорена работата помеѓу Вердер и Реал дека Реал ќе го купат сега ама ќе остане во Вердер уште оваа сезона.

--- надополнето ---

Него кај ќе го има натпреварот денес? Дајте некој линк

F

fantomX

Гостин
Ништо
Незнам што толку запнале со Кака.
Кака има 28 а Озил 21 година. Кака не е во најдобра форма и често се повредува. Ама мислам дека ќе ни ги земат Ешли и Карваљо, а ќе ни го дадат Кака и плус они ќе си го земат Озил.
Сабајле прочитав дека Озил изјавил дека ќе остане во Вердер. А пред тоа се збореше знам дека е веќе договорена работата помеѓу Вердер и Реал дека Реал ќе го купат сега ама ќе остане во Вердер уште оваа сезона.

--- надополнето ---

Него кај ќе го има натпреварот денес? Дајте некој линк
Значи Кака ни носи : 1. Повеќе повреди.
Друг да дополни?

Натпреварот ќе го има на стрим, само рано е, уште сат време има.

--- надополнето ---

За гледање:
http://www.iraqgoals.tv/ch9.html
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=80662&part=sports

За брзо и стартерите.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016