Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Вака сега .....Какута е премногу добар играч....играл само со лева или не има талент....верувај ми ...тој ке биде голем играч...знам да препознаам талент
Не велам не, но кога ќе почне да работи и со двете нозе. Вака е попредвидлив и од Анелка, шо е стварно, стварно запрепастувачки.
Секако тука улога играат и тренерите, кои редно е да престанат да го чуваат ко „богзнај шо да е“, пошто и самиот кажа дека му одговара брза игра и дека потешко му е да игра за резервите отколку со и за прв тим. Нема потреба од стаклено ѕвоно, како се врати по страшната повреда и како помина низ трансфер-заебанцијата е доволен показател дека редно е да се форсира со него.

--- надополнето ---

Кај словакон на сајтот приметив дека резервите на Челзи ќе играат пријателски турнир во Холандија со Алкмар, Ботафого и Чивас на крајов на мај, само нема точен датум. Интересно работа ова, ако има стримој фантастично.

В

Вори

Гостин
Да не те цитирам ме мрзи.
Калу е доволно добар за да игра во прв тим?
Со што го докажа тоа?

До прошлото лето,ептен верував во тој играч,дури и го бранев кога ти го напаѓаше,но по изминатава сезона сфатив дека е еден обичен Просек,кој некогаш знае да направи добар потег и да даде некој гол против Виган,Хул,Барнли и останати.

F

fantomX

Гостин
Да не те цитирам ме мрзи.
Калу е доволно добар за да игра во прв тим?
Со што го докажа тоа?

До прошлото лето,ептен верував во тој играч,дури и го бранев кога ти го напаѓаше,но по изминатава сезона сфатив дека е еден обичен Просек,кој некогаш знае да направи добар потег и да даде некој гол против Виган,Хул,Барнли и останати.
Јас не реков дека е доволно добар. Никогаш и никаде.
Реков дека ќе игра во прва постава.
Џо Кол е фантастичен, но од натпревар во натпревар гледав како се појќе се оддалечува од тоа како е поставеноста на Карло Анчелоти.
Додека Калу е целосна спортивност од него, спортивно од фантастичен е, и се појќе разбира како Анчелоти ја поставува играта.

В

Вори

Гостин
pato1.jpg bastian_schweinsteiger_look.jpg article-1035341-01F5584E00000578-913_468x563.jpg

Можеби многу барам,но да ги земеме овие тројца тогаш би праеле партали.

Со можност,Швајни да не биде купен,ама Есиен да биде фит скоро цела сезона.

Офтопик:
Зошто кога пастирам слики не се прикажуваат во оргиналната големина,туку се смалуваат?

F

fantomX

Гостин
Кај словакон на сајтот приметив дека резервите на Челзи ќе играат пријателски турнир во Холандија со Алкмар, Ботафого и Чивас на крајов на мај, само нема точен датум. Интересно работа ова, ако има стримој фантастично.

Едит за турниров, од 28 до 30 мај се одржува, во Амстердам.

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
Прегледај го приврзокот 29069Прегледај го приврзокот 29068Прегледај го приврзокот 29070

Можеби многу барам,но да ги земеме овие тројца тогаш би праеле партали.

Со можност,Швајни да не биде купен,ама Есиен да биде фит скоро цела сезона.

Офтопик:
Зошто кога пастирам слики не се прикажуваат во оргиналната големина,туку се смалуваат?
Ja go gledaf pato so Juve.Mnogu e jak ke mora da go zimame n leto

В

Вори

Гостин
И јас би сакал да го земеме,ама не го дава Милан.
Се надевам на релацијата Анчелоти-Милан,Анчелоти-Пато,па здравје на лето да се радуваме не ново засилување.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.725
Поени од реакции
52.660
И јас би сакал да го земеме,ама не го дава Милан.
Се надевам на релацијата Анчелоти-Милан,Анчелоти-Пато,па здравје на лето да се радуваме не ново засилување.
Анчелоти го сака Пато, ама Пато во една изјава некој што ја имаше постирано тука изјави дека се гледа како иднината на Милан, па не би сакал да го напушти.
За Калу, фантом е во право. Ќе видиш догодина дека ќе игра многу почесто прва постава. Јас се надевам дека и Стариџ ќе добие поголема минутажа, па ќе видиме дали ќе се докаже.
За Какута... Анчелоти најави 5 млади играчи во прв тим догодина меѓу кои е и он, па исто како Стариџ, ќе видиме он колку ќе се докаже.

Да го ставиме и него во прв тим догодина. Многу ќе ни помогне за ЛШ :pos2:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Да го дадеме Ешли за Кака?Ма нема шанси..и шо ако дојде Кака кај нас пак ќе се загуби како што се губеше у Реал,у Милан си играше ептен јако а од кога дојде у Реал просечно игра.
И за засилувањава да дојдат пола ќе бидам задоволен,зашто на крај да не излезат празни муабети и никого да не купиме..:/

В

Вори

Гостин
Хаус и останатите.
Не обрнувајте внимание на глупави медиуми кои измислуваат секакви бљувотини за да привлечат повеќе читачи.
Значи закачите еден игнор на 24фудбал.ком и спортденес,и уживајте.

Ако сакате посигурни информации,на официјалната на Челзи.
Има едно The Shed,и таму Rumour Mill,и ги има сите шпекулации кои се поврзани за нас.

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Ајде нека му е среќен роденденот на Чех, 28 години.

Млад е уште =)))

F

fantomX

Гостин
Мислев оти кур-он е пазарен веќе за летово. Ама изгледа не е.
Ако минатото лето имав претстава дека тројцата што дојдоа плус Пирло ќе бидат „засилувања“ - значи само за Пирло промашив; сега освен за кур немам никој друг на ум кој реално би станал нов играч на Челзи. Дали тоа значи дека нема ни да има некое засилување во права смисла на зборот (не ко тРбул и Стуриџ) и ќе бидиме сведоци како ЛШ станува се подалечен и подалечен сон; како и тешко задржување на тронот во Англија....ќе видиме. Да се надеваме дека нема.

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Минатото лето не му успеа, меѓутоа во овој преоден рок сигурен сум дека Карло ќе земе некој фудбалер од Серија А.
Иземајки го Пато како тешко остварлива желба и веќе подлабоко завлезените во ветеарански години Пирло, Сидорф и Гатузо, сметам дека би можело да се пикира некој од Киелини, Meксе, Вучиниќ или Хамшик.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom