Со таа разлика што Руни (ако игра) најверојатно ќе биде осамен во нападот и ќе биде полесно да се спречи, а Дрогба нема да биде осамен.
Тие имаат повеќе техничари, да, ама ние имаме повеќе силеџии.
Шобива ако Балак даде гол, кога он дава гол не губиме :icon_mrgr
Па шо знам, дебилната формација 4-3-3 со вакви „крилишта“ ко нашиве е исто ко сам да е напред.
Ние појќе силеџии? Фереира поголем силеџија од Невил, Жирков од Евра, Оби Микел од Флечер??? Камо да имавме.
Балак доволно е притаено да ги провоцира говедата од копитари.
Во Англија се шпекулира дека можно е и пропуштање на СП, ти го стави у прв тим за овој викенд ...
Остај ти на форумов што шират надеж и споредуваат повреди со нивни случки у маало, сеуште ништо официјално не е потврдено.
Можни сценарија се од 4 до 6 недели, до пропуштање на СП, тоа се оние црни сценарија од кои Јунајтед губи, а Англија једино би добила доколку првата варијанта се реализира, мн јасно.
Пооптимистичко нешто на нетов неам најдено, освен на форумов кој на моменти е аналоген на ем експрес.
Оти бе оптимистичко, сега ги гледав сликите а и видов шо бил проблемот. Онака три пати се имам повредено при фудбал, додуша не професионален, и тоа на истата (десна) нога, и по максимум три недели пак трчав ко нов. Еднаш и по две.
Точно е дека можи да е и многу полошо, но еднакво реална опција е и да отсуствува само две недели, што во случајов и излегува дека е така.
poglednete koga e podinamicna igra koga igra kalu ili maluda i posle pisuvajte tuka
:pos2:
Јас разбирам дека Малуда е просечно талентиран играч, и дека можи да има само споредна улога во Челзи, работничка, не и главна раздвижувачка сила. Ама споредба со Калу или Просечко популарно, ме неавредува дури и мене. :smir: