Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Ја па све мислам дека ќе ни ебат матер,ќе ни се истурат заради Баерн.
Туку ај да не јадам гомна,да не речат овој песимист,па да си ќутам до сабота:pipi:

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
да ви казам и без руни у со руни ние сме зверој ке ги победиме со сте толку упласени вие место да викате ке тепаме вие мојме да изгубиме несо ова она

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
poglednete koga e podinamicna igra koga igra kalu ili maluda i posle pisuvajte tuka

F

fantomX

Гостин
Со таа разлика што Руни (ако игра) најверојатно ќе биде осамен во нападот и ќе биде полесно да се спречи, а Дрогба нема да биде осамен.

Тие имаат повеќе техничари, да, ама ние имаме повеќе силеџии.

Шобива ако Балак даде гол, кога он дава гол не губиме :icon_mrgr
Па шо знам, дебилната формација 4-3-3 со вакви „крилишта“ ко нашиве е исто ко сам да е напред.

Ние појќе силеџии? Фереира поголем силеџија од Невил, Жирков од Евра, Оби Микел од Флечер??? Камо да имавме.

Балак доволно е притаено да ги провоцира говедата од копитари.

Во Англија се шпекулира дека можно е и пропуштање на СП, ти го стави у прв тим за овој викенд ...
Остај ти на форумов што шират надеж и споредуваат повреди со нивни случки у маало, сеуште ништо официјално не е потврдено.

Можни сценарија се од 4 до 6 недели, до пропуштање на СП, тоа се оние црни сценарија од кои Јунајтед губи, а Англија једино би добила доколку првата варијанта се реализира, мн јасно.

Пооптимистичко нешто на нетов неам најдено, освен на форумов кој на моменти е аналоген на ем експрес.
Оти бе оптимистичко, сега ги гледав сликите а и видов шо бил проблемот. Онака три пати се имам повредено при фудбал, додуша не професионален, и тоа на истата (десна) нога, и по максимум три недели пак трчав ко нов. Еднаш и по две.
Точно е дека можи да е и многу полошо, но еднакво реална опција е и да отсуствува само две недели, што во случајов и излегува дека е така. :toe:

poglednete koga e podinamicna igra koga igra kalu ili maluda i posle pisuvajte tuka
:pos2:

Јас разбирам дека Малуда е просечно талентиран играч, и дека можи да има само споредна улога во Челзи, работничка, не и главна раздвижувачка сила. Ама споредба со Калу или Просечко популарно, ме неавредува дури и мене. :smir:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
добро , ви кажав гледајте ги натпреварите кога игра калу и кога игра малуда кога е играта подинамична ништо повеќе.

F

fantomX

Гостин
добро , ви кажав гледајте ги натпреварите кога игра калу и кога игра малуда кога е играта подинамична ништо повеќе.
Да речиш Деко, разбирам. Ама Калу? Немој така, а и не се сеќавам на натпревар кога играл Калу, а не играл и Малуда. :smir:

А за најдинамична игра ако прајме муабет, не треба да игра Дрогба. :toe:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
мое мислење е дека калу е побрз има подобар пробив и подобар дриблинг ,малуда секогаш кога ја прима топката ама баш секогаш прави потег повеќе и секогаш доцни со додавањата, можеби малуда има само подобро изработен шут од калу али и непаметам некој гол од далечина негов , така да за мене подобро е да игра калу од колку малуда.
за дрогба тој е гол играч од врвен калибар на кој работата му е да дава голови , а него анчелоти го користи при секое организирање на напад затоа што е корпулентен и може сам да си направи простор и да исфрли некого од соиграчите дури сум го гледал некогаш и вратен на центар каде он организира нешто и затоа можеби изгледа дека ја кочи играта, сетете се само на првата сезона на мурињо кога игравме со две квалитетни крила робен и даф или џо кол тогаш бевме подинамични само со дрогба во нападот а главната подвижувачка сила ја имаше лампард.

F

fantomX

Гостин
мое мислење е дека калу е побрз има подобар пробив и подобар дриблинг ,малуда секогаш кога ја прима топката ама баш секогаш прави потег повеќе и секогаш доцни со додавањата, можеби малуда има само подобро изработен шут од калу али и непаметам некој гол од далечина негов , така да за мене подобро е да игра калу од колку малуда.
за дрогба тој е гол играч од врвен калибар на кој работата му е да дава голови , а него анчелоти го користи при секое организирање на напад затоа што е корпулентен и може сам да си направи простор и да исфрли некого од соиграчите дури сум го гледал некогаш и вратен на центар каде он организира нешто и затоа можеби изгледа дека ја кочи играта, сетете се само на првата сезона на мурињо кога игравме со две квалитетни крила робен и даф или џо кол тогаш бевме подинамични само со дрогба во нападот а главната подвижувачка сила ја имаше лампард.
Побрз можи и да е, ама дриблинг (?!) па и пробивност(?!!?!?!) ? Особено пробивен не е. Нималку.

Квалитетни крила, ама сега нема такви. Главна придвижувачка сила Лампард? Лесно е да си во полна сила и да го имаш Макелеле зад тебе. Па и Есиен уште....можиш и да спијаш, нема да се примети.
На Челзи му треба нешто поинакво, не „играта од првата сезона на Мурињо“. Веќе играта на Барселона со генијалец ко Меси станува провидна па Гвардиола бара нови решенија, а не веќе историските поставености на Мурињо кои никогаш и не донесоа резултат во Лигата на Шампионите. :toe:

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7

В

Вори

Гостин
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2010949,00.html

Карло Анчелоти доби отказ од Челзи!

Па добро бе Роман,колку и да го мразам таљанецов,кај се праи ваков потег при крај на сезона,кога Челзи се бори на два фронта?Кај ти е паметот бе чоек?Иста грешка и со Мур напраи,сеа се повторува.
У пизду матер,ептен сум нервозен,сеа тренер ќе ни биде Хјуз или Мик Мекарти!

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2010949,00.html

Карло Анчелоти доби отказ од Челзи!

Па добро бе Роман,колку и да го мразам таљанецов,кај се праи ваков потег при крај на сезона,кога Челзи се бори на два фронта?Кај ти е паметот бе чоек?Иста грешка и со Мур напраи,сеа се повторува.
У пизду матер,ептен сум нервозен,сеа тренер ќе ни биде Хјуз или Мик Мекарти!
Грешка си нешто.:helou: Линков е од интервју во кое и се кажува дека Анчелоти уште е тренер.

We have an Italian coach who is very clever tactically, he understands the game and that he needs to win, but you have to be very careful because Manchester United is a team that does not really play, they let the opponent get confidence, then counter-attack and make the difference

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
да не си грешка брат нешто , од моето познавање на англиски не приметив дека анчелоти добил отказ!!:toe:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
аи признавам ме фати на финтата секоја чест:smir: :D:D:D:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom