Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Имате место у ЛШ. Третиот мислам дека директно оди во ЛШ:)
Е чекај де, уше 8кола има до крајот. Овие од 4-6 место се у налет

За ова си во право, и кога беа Јунајтед во најслаба форма, Челзи тоа не го искористи и сега може да им се удри од глава!
Но има уште за играње и ништо не е готово, се ќе се одлучува последно коло!
Какво последно коло бе луѓе, со овој распоред и оваа игра/резултати шо ги имаме 5кола пред крајот ќе не решите. Нормално дека нејќам да биде така, само сум реален.

Јас стварно не глеам што толку лошо прави Анлелоти, ај појасни ми ако не те мрзи може и јас ќе бидам убеден дека он е кривецот за све што се случува моментално и дека воопшто не си ја врши работата како што треба.

Има некој што знае кога се враќа Есиен и дали воопште се враќа ?

Ма кого и да ставеше во игра дали ќе сменеше нешто чисто сумњам ... Џо Кол ? Старидџ ?

03 Април Сабота 13:45h ќе се знаат многу работи дали Челзи ќе остане во трка за титула или ќе се води измеѓу Арсенал и Манчестер.

Секако ако Челзи победи во дуелите против Портсмут и Астон Вила.
Абе шо толку го дрвите за тој 3ти април ебаго. Тоа е само еден натпревар од 8.

И 0:5 да ги тепаме, џабе кога киксаме со екипи како Блекбурн, Хул, Бирмингем (и да не набројувам пак да збирам нервози)

Абе они имат желба да ја освојат. И јас имам желба да бидам астронаут, ама ме мрзи пола саат на ден да поучам.
Сакам да бидам и професор по математика, ама у школо за 2 лижам г*з

Леле сварно... Е потешко е сега

U upravi Čelsija nezadovoljni zbog eliminacije iz Lige Šampiona.
Kako prenose lokalni mediji, igrači Čelsija nisu nikada videli tako pobesnelog Romana Abramoviča, koji je bio veoma razočaran svojim timom nakon elminacije iz najelitnijeg takmičenja.
Jedna osoba, koja je prisustvovala sastanku, je izjavila da nikada nije videla Abramoviča tako ljutog.
"Roman nije mnogo pričao, ali iz onoga što je rekao i po njegovim pokretima tela moglo je da se zaključi da je veoma besan. Niko nije očekivao da će tri najbitinija čoveka u klubu da sazovu sastanak", izjavila je ta osoba.
"Najpričljiviji je bio Tenenbaum, ali to je više bilo vikanje nego priča. On je rekao sve što je Abramovič izostavio. Sastanak je trajao gotovo dva sata. Priča je bila fokusirana samo na igrače, trenere, pa čak i medicinsko osoblje, tako da se, po završetku sastanka, niko nije osećao bezbednim", dodala je.

Најголемата вина треба да се бара во газда Роман Абрамович кој го отпушти Жозе Мурињо.
Но ретко кој си ја признават својата вина.
Абе многу го дрвите за Мурињо. Еден од најдобрите е, човекот е ѕвер и нема шо тука.
Ама не зависи се само од тренерот ебаго. Цела управа ни е срање, и сме тим со најслаба трансфер политика во ПЛ (според мене)

Единствено шо требаше Роман да (не) направи е да не менува тренери

Еден асален трансфер не сме направиле последниве неколу години бе луѓе.

Не ја барајте вината во Анчелоти, сеуште не научил да прави измени ама ќе научи. Тој состав шо сеа го имаме смени 3-4 тренери, и буквално кажано ја изгуби својата основа. Сеа на лето ќе си земе дебелиот играчи по негов вкус, и сигурен сум дека ќе биде подобро. (освен ако пак трча гол по снег)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ovoj trener sakam da dojde vo chelsea...

A

Alexander Nevsky

Гостин
Мамицата впизда да им ја ебам на играчите...Играчите победуваат не трењерите,тие си знаат тактиката тоа е нивно и мотивација а друго е на играчите и желбата на за да освојат титула баш би сакал да ги видам Лампард и Тери и влице да им се изнасмеам.А па за Ањелка пфффф ич да е до мене може да сонува за нов договор.
Уште наредната да не ја победат и ич не ги гледам до крај на сезона:tapp:

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
Треба некои од навивачите да им влезат на тренинг со палки, да им се заканат малку, друг спас нема. Нема желба, нема мотив, катастрофа.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Не гледајте толку песимистички.

Погледнете го распоредот на Јунајтед до крајотЧ
27/03/10 Bolton Man Utd 03/04/10 Man Utd Chelsea 10/04/10 Blackburn Man Utd 17/04/10 Man City Man Utd 24/04/10 Man Utd Tottenham 01/05/10 Sunderland Man Utd 09/05/10 Man Utd Stoke
Мислите дека нема да загубат бодови со Тотенхем Сити или Сандерленд !!!

А ова е на Челзи

Chelsea Aston Villa 27/03/10 Man Utd Chelsea 03/04/10 Chelsea Bolton 10/04/10 Tottenham Chelsea 17/04/10 Chelsea Stoke 24/04/10 Liverpool Chelsea 01/05/10 Chelsea Wigan 09/05/10Се разбира со 3 бода од Протсмут и нерешен резултата на Олд Трафорд титулата е во Лондон

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Не гледајте толку песимистички.

Погледнете го распоредот на Јунајтед до крајотЧ
27/03/10 Bolton Man Utd 03/04/10 Man Utd Chelsea 10/04/10 Blackburn Man Utd 17/04/10 Man City Man Utd 24/04/10 Man Utd Tottenham 01/05/10 Sunderland Man Utd 09/05/10 Man Utd Stoke
Мислите дека нема да загубат бодови со Тотенхем Сити или Сандерленд !!!

А ова е на Челзи

Chelsea Aston Villa 27/03/10 Man Utd Chelsea 03/04/10 Chelsea Bolton 10/04/10 Tottenham Chelsea 17/04/10 Chelsea Stoke 24/04/10 Liverpool Chelsea 01/05/10 Chelsea Wigan 09/05/10Се разбира со 3 бода од Протсмут и нерешен резултата на Олд Трафорд титулата е во Лондон
Арсенал имат полесен распоред, кај ти е нивниот...:helou:

Член од
5 јули 2008
Мислења
416
Поени од реакции
11
Есиен, Кол, Босингва, Иванович, Чех,Белети... премногу повредени да се освои титулата годинава. Не губам надеж до последен момент ама по се ќе мора да се помириме дека и годинава ќе останиме со празни раце. Не ја гледам винта во тренерот за лошата сезона, се надевам и сакам Карло да е тренер на Челзи и следната сезона. Разочаран сум од некој од играчите како Лампард, Кол, Жирков, Анелка иако последниов сезоната ја започна одлично сепак на крај не се снајде во улога на полушпиц. Вината најповеќе ја лоцирам кај Лампард кој како никогаш досега немал полоша сезона. Не знам дали беше пад во формата или позиција кој му ја даде Анчелоти да делува длабоко во шеснаесетникот иако негово најголемо оружје беа ударите надвор од шеснаесетникот. Исто така лошо ја одигра и улогата на плејмејкер..едноставно многу лоша комуникација помеѓу него и нападот, премногу лоши и непрецизни пасови и секако тука би го издвоил и Есиен кој мислам дека се почна да оди во надолна линија откако тој се повреди. Според мене мислам дека тој еден од најдобрите играчи кој Челзи некогаш ги имал. Како најдобри сезонава би ги извлекол Иванович - кој феноменално се најде во улога на десен бек иако не беше тоа негова природна позиција, Малуда - цела сезона играше перфектно иако до лани имав поинакво мислење за него и мислев дека најголемата грешка ни беше тоа што го продадовме Робен, Микел - достојна замена за Есиен иако повеќе дефанзивен отколку офанзивен, за Дрогба немам зборови како и секоја година и тука би го издвоил и Какута иако не се изнаигра многу годинава во првиот тим иако мислам дека за тоа постоеше некаков договор со кој на Челзи да им се симне забраната за купување на играчи меѓутоа Какута да не заигра за првиот тим се додека не спласне целава ситуација. Имав можност да го гледам за резервите на Челзи тв и мислам дека наредната година ќе биде играчот што ќе ја обележи сезоната.Повќе среќа следната сезона. BLUE IS THE COLOUR

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
S

StereoLove

Гостин
Па баш некоја таква екипа може да ги заебе.:smir:
Ете пример минатата сезона Ливерпул беа блиску до освојување на премиер лигата но малите екипи како Стоук му одзедоа поени:toe:

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Eve go Arsenal: 27/03/10 Birmingham Arsenal 03/04/10 Arsenal Wolves 10/04/10 Tottenham Arsenal 17/04/10 Wigan Arsenal 24/04/10 Arsenal Man City 01/05/10 Blackburn Arsenal 09/05/10 Arsenal FulhamАрно ама Арсенал секогаш киксирал кога е најпотребно:salut: така да не верувам дека е конкурент за титул

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom