Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Луѓе, да кажам уште денес, дека утре гужва ќе фати.
Нека победи подобриот утре, и дај Боже да нема судиски грешки.

Спортски поздрав.

Мене Штарк ми е нормален судија,ама ако е идиот тогаш..

Анелка утре можеби и немало да игра,ќе ставал уште еден златен заб,а зафатот бил многу тежок,така да не се знаело дали ќе игра утре..
Исто така после ќе одел да му надоградат коса..:jaj:

Собирајте се уше од сеа да глеаме заедно у Шенклис на 3ти.Ваљда ќе има уше некој залутан ваш фан :D

Од кај нас ќе се собираат ко шо знам од Струмица да доаѓаат, видете зборнете со нив :)

Не можам да гледам,ме фаќа трема и некаков страв.
Чисто сумњам дека ќе спијам вечер.

Едвај чекам,ако победиме ќе бидам најсреќен,ако изгубиме тогаш ќе бидам крајно разочаран...

-------------------------------:pop:-------------------------
:pishtoldz----------------:je:---------:wink:--------------------------:ija:------

-----:shok:----------------------------:icon_mrgr-----------------------------:kickbox:

--------------:pos:------------------------:zver:--------------------:cuc:

Вака би изгледал тимот според мене ама со емот-икони.

Трнбал,Бане,Тери,Алекс,Фереира(веројатно),Микел,Лампард,Балак,Малуда,Анелка и Дрогба.
Не се по редослед,но толкувајте ги како сакате.:pos2:

За Тери сменете го од :je: vo :love2:

:pishtoldz----------------:je:---------:wink:--------------------------:ija:------

-----:shok:----------------------------:icon_mrgr-----------------------------:kickbox:

Зверско нема што...:vozbud::pos2::vozbud::pos2:

Иначе,ми се сере од возбуда...едвај чекам...:vozbud:

Eden comm od fan klub Real Madrid samo vaka da vi kazam super ste no samo da si znaete deka odbranata vi e fenomenalno nesto no pazite Inter se mn dobri napadza4i toa da znaete no mislam deka 4elzi dajle ke odi ama bas ne sum siguren eve eden comm od mene i utre gledajte :tv:i ne propustvete go me4ot:baeh: cao od mene :wink:

Eden comm od fan klub Real Madrid samo vaka da vi kazam super ste no samo da si znaete deka odbranata vi e fenomenalno nesto no pazite Inter se mn dobri napadza4i toa da znaete no mislam deka 4elzi dajle ke odi ama bas ne sum siguren eve eden comm od mene i utre gledajte :tv:i ne propustvete go me4ot:baeh: cao od mene :wink:

Ти неписмен си или со 4 си на 4ело роден:nesvest: чудно пиша место чао 4ао :vozbud:

Не можам да гледам,ме фаќа трема и некаков страв.
Чисто сумњам дека ќе спијам вечер.

Едвај чекам,ако победиме ќе бидам најсреќен,ако изгубиме тогаш ќе бидам крајно разочаран...

Вака би изгледал тимот според мене ама со емот-икони.

Трнбал,Бане,Тери,Алекс,Фереира(веројатно),Микел,Лампард,Балак,Малуда,Анелка и Дрогба.
Не се по редослед,но толкувајте ги како сакате.:pos2:
Шифоњер = :turn: .... вечно „уморен“, неспособен за „мрдање“.
Лево е Жирков, не е пријавен Фереира. Или со Господ напред да е Белети да видиме тро забава.
И не знам за Шмунголо шо е смешно, ова таму - :pred:
Исто и шо има да се молиме во Малуда, за него следново - :icon_neut

За Тери сменете го од :je: vo :love2:
Ако не одбираш, не коментирај. :toe:

Тери = :sekss:

Lelelelelelellele edvaj cekam utre ej...edvaj...Da gi raspukame malce na Stamford Bridge,da go docekame Jose kako sto prilega :vozbud:

Собирајте се уше од сеа да глеаме заедно у Шенклис на 3ти.Ваљда ќе има уше некој залутан ваш фан :D

Од кај нас ќе се собираат ко шо знам од Струмица да доаѓаат, видете зборнете со нив :)

Kade e toa...Tocna lokacija?:smir:

PS..Utre nesto vakvo ocekuvam od Drogba...
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Kade e toa...Tocna lokacija?:smir:

Во Парк, спроти фонтаната.Секат е фул, поготво на вакви дербиња.Има 3 големи ТВ-а, големо место е и фантастична атмосфера.За со Милан едно 50 души бевме ние.

24396_1358578053718_1509523946_908600_4375732_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom