A
Alexander Nevsky
Гостин
Фантом како играме прво држиме игра нешто? дека спор нетот ми е неможам да следам.. За овие што ги спомнам и самиот знам што да очекувам. Имавме шанси нешто?
Многу слично ко против Манчестер Сити, само што Стоук за разлика од нив држеше некое ниво на напади, и секако не примивме гол пошто и Хиларио и Алекс и Тери се многу поконцентрирани, и за то шо конечно неподвижноста на Оби Микел се исплати со тоа што спаси чист гол откако не ја напушти гол-линијата, по корнер ли беше, или аут, не памтам пошто кај Стоке исто е и едното и другото.Фантом како играме прво држиме игра нешто? дека спор нетот ми е неможам да следам.. За овие што ги спомнам и самиот знам што да очекувам. Имавме шанси нешто?
Не ми е битен резултатот, само едно нешто ме интересира од натпреваров:
Дали Тери и Алекс одиграа на ниво, на нивото на кое играа минатата сезона и беа непробојни?
Да, според мене. Според тоа што го видов, оти на моменти ми кочеше сликата. Беа на ниво денеска.Не ми е битен резултатот, само едно нешто ме интересира од натпреваров:
Дали Тери и Алекс одиграа на ниво, на нивото на кое играа минатата сезона и беа непробојни?
Во средата „на спиење“ умрел тренер на второлигаш, и младата англиска репрезентација ко играше некни со Грција носеа ленти и имаше минута молчење или аплауз по нивно.А зашо бе сите носат црни ленти шо се има десено?
:pos2:Цел натпревар ниедна замена...да ти е**м дебелиот в г'з
Можи да се каже, иако Стоке не е најсоодветен за оценка. Алекс цар, Тери едно солидно ниво. Иванович не беше ко што знај и можи, а сепак беше машина - шо покажува колку е добар. Можеби треба да прекини со тренинзи да „центрира“ од аут ко Делап, ми заостанува на друго.Не ми е битен резултатот, само едно нешто ме интересира од натпреваров:
Ќе играат и ќе се кршат ако треба. Балет играа против Манчестер Сити, нема никаква ни реална ни нереална причина зошто денеска не би играле. Две недели одмор? Не оди така...Анчелоти е слепец најголем.
Игра со прв состав,ризикува да се повреди некој играч.