Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Какви црни крила?! За крилен играч ми треба способен дриблер, лесно подвижен, брз играч, со одлична контрола на топка. А НЕМА ТАКОВ!Место да игра со Калу или Малуда со Кол крила тој Ањелка пак го игра е да ти се пљукнам во италјанецот глуп![]()
Какви црни крила?! За крилен играч ми треба способен дриблер, лесно подвижен, брз играч, со одлична контрола на топка. А НЕМА ТАКОВ!
Какви црни крила?! За крилен играч ми треба способен дриблер, лесно подвижен, брз играч, со одлична контрола на топка. А НЕМА ТАКОВ!
Како бе не игра? Кај е Шмугло? Џо?Знам али анчелоти не игра на таква формација ова може е 4-3-3 ама тој пак во умот си има нешто негово на лик на елката негова само оваа пролетна/летна е :jaj:
Добра ќе биди ко ќе имаме ВРВНИ КРИЛА!Добра е формацијава со која играме, само Малуда не би го играл бек, подобро Фереира или Белети да играат. Интер немаа играч кој напаѓа по таа страна па не можевме да видиме дали Малуда е ок како бек, денес би требало да видиме.
Што се однесува до крилата не е точно дека крилен играч треба да ги исполнува сите тие карактеристики. Дејвд Бекам додека играше за Јунајтед немаше ниту една од овие карактеристики а беше најдобро десно крило. Пробивност и осет за добар центаршут, се карактеристиките кои треба да ги има крило, се сложувам со тоа дека ние немаме фудбалер кој добро би играл како крило. Така да формацијата со офанзивни бекови е одлична.
Како бе не игра? Кај е Шмугло? Џо?
Ако пред да почни можевме само да нагаѓаме, сега гледаме дека е така.