Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Само доаѓам од школо и слушам од една куќа ТООООООООО ЕСИЕННННН ТО МАЈСОТРЕ Е*И ИМ МАТЕР ТООООООО.:pos2::pos2:Де бе Челзијаши,за 20 мин 3 гола бапнавте....ми падна жал за овие вулфс:toe:....ГАЗИМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ДАЈТЕ ЛИНК БЕ ЛУЃЕ......

В

Вори

Гостин
Чекај не се потресуај..и ти толку.
Мислам дека вака и ќе заврши утакмицава,Анчелоти нема да форсира на повеќе голови,евентуално да дадеме уште еден.
Сакам Матич и Какута да ги видам во игра..:vozbud:

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Има некој линк...кај го гледате мечов???

F

fantomX

Гостин
Со оглед на тоа што играме без Балак, Лампард, Дрогба и Деко очекував 3-0 крајно, на полувреме 1-0, ама не се жалам мајку му. :je:

Сега ги видов и головите, не гледав првото, Малуда играч на полувремето! :icon_mrgr
Шега на страна, одличен гол.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Како да фатиш 2.10 квота за 12 минути? Биди паметен ко мене и играј ја Челзи 2+пп :)

Браво за доминацијата.

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
He's here,
He's there,
He's every fucking where,
Joey Cole,
Joey Cole...

Уффффф,која бомба на есиен..

В

Вори

Гостин
Задоволен и од играта и од резултатот.
Но,најзадоволен сум од тоа што Какута и Матич дебитираа,а и Борини влезе.
Значи да не зборам пред време,Какута ќе биде машина..секаде го има,добар дриблер,брз..ептен опасен играч.
Матич беше солиден,за таа висина има брзина,има преглед..Борини исто е добар и брз..ќе ги биде осеќам.
И така си зедовме уште 3 бода и сеуште сме на врвот..

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
Честитки за победата...:smir::smir:
Инаку не бев во можност да го следам натпреварот поради слаб интернет, го загледав само на моменти. Но задоволен сум и од тоа што добија шанса помладиве.

F

fantomX

Гостин
Со Борини и Какута само трпение и внимателна работа в теретана. Има нешто во нив сунцеимкалајдисано! :toe:
Друго шо да кажиме, па да, игравме без Босингва, Балак, Деко, Лампард, Дрогба. Далеку од перфектна изведба, ама многу добра во секој случај.

В

Вори

Гостин
Какута малку е физички послаб,како помал да е..али со тек на време како што викаш ти ќе се среди..ептен ми се направи ќефот што влезе во игра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom