дечки ај видете некоја информација за повредата на ешли кол слушнав нешо фрактуран ама не разбрав точно:salut:
http://www.premierleague.com/page/Headlines/0,,12306~1871440,00.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дечки ај видете некоја информација за повредата на ешли кол слушнав нешо фрактуран ама не разбрав точно:salut:
има ли негде пишано за евентуална казна на судијата или еванс?
Па добро последниве сезони помош од пријател имаат џокер уште го користат а прашаја публиката немаат право![]()
За ова да беше некој друг тим ке имаше црвен ама затоа што е GaysUnited Дрогба си доби и жолт зашто се преправал![]()
Добро сеа навиачите на јунајтед се вадат во рака го удрил добро и да е во рака него да прашам кај е топката???без топка фаул се знае што се добива или судијата не ја знае таа лекција ???
Кикито им го нема сега негде на јахта си го прчи и гледа маките на јунајтед а Фергусон нека се надева на Овен хах.ПС нејкам во ЛШ пак средба Челзи-Јуве:nenene:
Видете го потегот на копилот Еванс. Овај заслужува да биде казнет за ова.Се надевам дека Дрогба нема некое скршено ребро.Ако се загледате поубаво ќе видите дека е ова намерен фаул
![]()
Кикито им го нема сега негде на јахта си го прчи и гледа маките на јунајтед а Фергусон нека се надева на Овен хах.ПС нејкам во ЛШ пак средба Челзи-Јуве:nenene:
Ај најверојатно за ден-два ке им помине нервозата на копиљацине па ке дискутираме за нешто друго.
Видете му ја фацата на фанот на манчестер кога тери го постигнува голот:pos2::pos2::pos2:...Сигурно и на сите фанови на манчестер им била таква фацатa
Ги гледав резервите, две фантастични асистенции на Стуриџ за двајцава 16-годишњаци, иако не треба да се занемарат ни стварно ладнокрвната реализација на Кнот, во манир на голем стрелец; и големта борбеност на Лалкович да ги натскока штоперите на Фулам. За голот, Стуриџ, одлично се ослободи во празно, Мекиран (уште еден 16-годишник) уште подобро го виде, и му асистираше. Одбраната лоша, Брума ми се опуштил некако.Резерви: Челзи 3 - 3 Фулам
Стрелци: Daniel Sturridge, Billy Knott и Milan Lalkovic