Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фереира, Алекс, Белети, Џо Кол, Стуриџ се планирани за старт. Џефри Брума, Фабио Борини и Немања Матич сигурни за клупата.Ima li nekoj informacija so koj sosatav ke igrame utre vo Carling CUP
Ќе постигнеш мајсторе,без грижи...:smir:
Фереира, Алекс, Белети, Џо Кол, Стуриџ се планирани за старт. Џефри Брума, Фабио Борини и Немања Матич сигурни за клупата.
Тери, Карваљо, Анелка и Чех се поштедени целосно од овај натпревар.
Моја прогноза....
-------------------Иларијо------------------
---Белети---Иванович--Алекс---Фереира---
--------------------Деко--------------------
------Есиен--------------------Малуда------
-------------------Џо Кол-------------------
------------Стуриџ--------Калу-------------
Трнбул, Брума, Матич, Лампард, Балак, Борини, Дрогба.
....иако не исклучувам ни некои експерименти како Белети последен на средината, на пример.
Жирков, Босингва, Оби, Ешли Кол и Хачинсон повредени, со реални шанси сите да се опорават за една недела.

Мислам дека и ние ќе ги тепаме Манчестер..иако со нив е најзаебано.
Анчелоти целосно го кажал составот, и единствената разлика од моево е тоа што Есиен е на клупа, а Балак место него на терен. Другово, исто.Моја прогноза....
-------------------Иларијо------------------
---Белети---Иванович--Алекс---Фереира---
--------------------Деко--------------------
------Есиен--------------------Малуда------
-------------------Џо Кол-------------------
------------Стуриџ--------Калу-------------
Трнбул, Брума, Матич, Лампард, Балак, Борини, Дрогба.

У што се кладиме дека нема да отвориш ти??(ќе ти кажам и зошто)Јас отворам тема за дуелот Челси-Ман Утд,ми се посреќи првиот пат кога отворив за со ливерпул..\
icon_mrgr)Ќе видиме, ама она од carling.com ја убива дури и надешта.На atdhe.net ќе има стрим само незнам колку ќе функционира :smir:

Како бе „преку трупа“ така до финале стасавте? Знам дека Фергусон ја врти Ф.А. како сака, ама не е па толку моќен. :icon_mrgrИначе ај победете вечер,оти сакам со вас у Финале во купов :омиленото смајли на fantomX:icon_mrgr)