Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Прекрасен натпревар.Ваков Челзи сакам,убедлив!Браво за Џо,гладен е за игра...а многу ме радува и подобрувањето на Лампард...браво за момците.

Честито победата! :chelseafan::champion:

Брилијантна партија.
Фантастична игра!
Феноменален резултат.
Газимее,газимеее..реков уште пред една недела,дека ќе се истуриме на Атлетико и на Белкбур и вистина излезе така..9 гола во 2 утакмици..одлично.
Лампард ме демантира,секоја чест.Џо Кол..се враќа во форма човекот,се гледа дека е желен за игра.
Брума дебитираше,и не беше лош како дебитант.Стариџ покажа дека некогаш заслужува да игра прв тим,трчаше се бореше..
Едноставно полна ми е душата!
Цела екипа беше супер..
Се враќаме на врвот,се до утре!

Нешто пукна на Стемфорд Бриџ...Да не беше петарда???:vozbud:
За два меча скор 9-0....:helou:Честито победа синиииииииии:smir:
Само уште да биде утре ливерпул-манчестер Х и ќе биде се на свое место...

можит и да останиме на врвот се зависи од тоа како ќе се одвиваат работите утре

Уау, шо им бидна денеска не знам, ама најдобар натпревар до сега сезонава, каква само игра на Џо, се гледа колку ни фалеше.
5-0? немам зборови... Есиен си го направи меракот од 30м.:aplauz:
:bravo:

То е то, следни се Болтон.

Очекував ваква разврска искрено, само не толку рано, да Брума изигра дури пола сат на пример. :icon_mrgr
И тоа не дека ние сме перфекција, туку го гледав Блекбурн со Барнли, малку и со Арсенал претходно, а кога видов дека и Дан не игра, јасно беше дека само со сконцентрирана одбрана и ефикасен напад, ќе има бомба.
Инаку, Чех можи и треба подобро. Дрогба и Шмуљо исто, да не зборувам за додавањата на Есиен, на моменти. Да не зборувам за еден Џо Кол во полна пареа, Џо за Анчелоти кај нас е то шо беше Кака во Милан (само зависноста на тимот беше поголема кај Милан од Кака него кај нас од Џо). Брума дебитира, ќеф ми е, и апсолутно беше добар, само на скок да работи треба појќе, за другите аспекти од играта оди во права насока во развивањето.

Брилијантна партија.
Фантастична игра!
Феноменален резултат.
Газимее,газимеее..реков уште пред една недела,дека ќе се истуриме на Атлетико и на Белкбур и вистина излезе така..9 гола во 2 утакмици..одлично.
Лампард ме демантира,секоја чест.Џо Кол..се враќа во форма човекот,се гледа дека е желен за игра.
Брума дебитираше,и не беше лош како дебитант.Стариџ покажа дека некогаш заслужува да игра прв тим,трчаше се бореше..
Едноставно полна ми е душата!
Цела екипа беше супер..
Се враќаме на врвот,се до утре!
Зошто до утре? Кој ќе ни го одземе ако Ливерпул тепа? Идам од сабајле во црква... :)

Челзи - Болтон в среда од 20:45 во Карлинг, пренос конечно ќе има, сега видов, Супер Спорт албанскава, 4-ката мислам, или 2-ката, не е сигурно.

И еден мал коментар околу мечов... СТРАВА!!!

Џо за прецедник :)

Тоа ми е зборот бе..
Ако тепа Манчестер,пак ќе бидеме втори..
Со тешко срце утре ќе бидам Ливерпул да тепа..али реално да збориме,нема шанси.

Зошто до утре? Кој ќе ни го одземе ако Ливерпул тепа? Идам од сабајле во црква... :)
Моли се за нерешено, пожелно е и мизеријата на Ливерпул да потрае...колку шо може подолго. Оти со победа нивна, ќе се вратат повторно. Вака, нерешеното е поблиску до пораз него до победа, чиста математика.

Тоа ми е зборот бе..
Ако тепа Манчестер,пак ќе бидеме втори..
Со тешко срце утре ќе бидам Ливерпул да тепа..али реално да збориме,нема шанси.
Како бе нема шанси? Виган не уништи, Ливерпул го наполни Хул тогаш, и по една недела в џеб ги пикнавме, со се Рафа. Јебига, топка е, се тркала. На толку шанси првово полувреме со Блекбурн, мораше автогол да има за да дајме гол, како пример дека топката се тркала и се можи да биди.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom