Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто до утре? Кој ќе ни го одземе ако Ливерпул тепа? Идам од сабајле во црква...Брилијантна партија.
Фантастична игра!
Феноменален резултат.
Газимее,газимеее..реков уште пред една недела,дека ќе се истуриме на Атлетико и на Белкбур и вистина излезе така..9 гола во 2 утакмици..одлично.
Лампард ме демантира,секоја чест.Џо Кол..се враќа во форма човекот,се гледа дека е желен за игра.
Брума дебитираше,и не беше лош како дебитант.Стариџ покажа дека некогаш заслужува да игра прв тим,трчаше се бореше..
Едноставно полна ми е душата!
Цела екипа беше супер..
Се враќаме на врвот,се до утре!

Моли се за нерешено, пожелно е и мизеријата на Ливерпул да потрае...колку шо може подолго. Оти со победа нивна, ќе се вратат повторно. Вака, нерешеното е поблиску до пораз него до победа, чиста математика.Зошто до утре? Кој ќе ни го одземе ако Ливерпул тепа? Идам од сабајле во црква...![]()
Како бе нема шанси? Виган не уништи, Ливерпул го наполни Хул тогаш, и по една недела в џеб ги пикнавме, со се Рафа. Јебига, топка е, се тркала. На толку шанси првово полувреме со Блекбурн, мораше автогол да има за да дајме гол, како пример дека топката се тркала и се можи да биди.Тоа ми е зборот бе..
Ако тепа Манчестер,пак ќе бидеме втори..
Со тешко срце утре ќе бидам Ливерпул да тепа..али реално да збориме,нема шанси.
Видете потпис :pos2::pos2: