Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам ова демек Челзи коа кикснува којабајаги ти не свршуваш? Така иде тоа секој си навива за својот тим и има да си го брани...:smir:

Мене не ме интересира што сторил Челзи или Ливерпул или некој сосема трет,јас гледам што ке стори Јунајтед.

Конечно дојде денот да играме и ние едно вистинско дерби..... од досегашните најпресни искуства човек незнае што да очекува од овој дуел - минатата сезона паднаа многу голови што беше во голема мера чудно за тимови кој неколку сезони наназад едвај да давааа и по 1 гол... како и да е, очекувам победа... ама со оглед на тоа што влеговме во еден мини кризен период не смееме предвреме да ги есапиме трите бода :toe:
Посакувам во тимот да ги видам Жирков, Балак, Џо - фудбалери со кој дополнително ќе добиеме на сила, квалитет и пробивност во нападот, наместо да го гледам Просечко како ми троши топки и Малуда за кој треба да се молиме да одигра еднаш на високо ниво
На голманската позиција ќе бидеме најтенки, ама ако одбраната со ја обави солидно задачата, голманот и не е толку битен...
Поздрав друштво, да се надеваме дека на крајот ќе прославиме победа и ќе се вратиме на чело на табелата

Уште 30 минути да не има некој официјален состав на Челзи?

ај да се најадам за да иам сила да навивам.
кој ќе ги слуша пак комшиите како ми тропат од горе

Ај вистина некој составот нека го изнесе..
Уф,првпат сезонава да имам трема пред натрпевар..ај да беше Јунајтед или Арсенал(не дека се послаби,туку дека со овие Ливерпул више...преку...)

Chelsea are expected to line up in the following 4-3-2-1 formation:
40 Hilario
2 Branislav Ivanovic
6 Ricardo Carvalho
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
13 Michael Ballack
5 Michael Essien
8 Frank Lampard
20 Deco
39 Nicolas Anelka
11 Didier Drogba
Substitutes: 22 Ross Turnbull, 35 Juliano Belletti, 18Yury Zhirkov, 10 Joe Cole, 15 Florent Malouda, 21 Salomon Kalou, 23 Daniel Sturridge.

Зошто го нема Босингва?

Како ви помогна?:jaj:какво прашање човече не ми се верува...размисли малку што пишаш па после го испрати.
Навивачке..грешка си...:pos2:

Не им помогна на Челзи,им помогна на ЛИВЕРПУЛ..:smir:

Мислам затоа што..види го клипот погоре..од лани коа им опна два гола.
Или пак може по дефанзивно ќе игра..со Банета.

40 Hilario
2 Branislav Ivanovic
6 Ricardo Carvalho
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
13 Michael Ballack
5 Michael Essien
8 Frank Lampard
20 Deco
39 Nicolas Anelka
11 Didier Drogba
Substitutes: 22 Ross Turnbull, 35 Juliano Belletti, 18Yury Zhirkov, 10 Joe Cole, 15 Florent Malouda, 21 Salomon Kalou, 23 Daniel Sturridge.

Зошто го нема Босингва?

Абеееее не е убав составов али ај да не избрзувам ќе видиме како ќе играат.... инаку овај дијамантов на гла ми се качи ич не чини

40 Hilario
2 Branislav Ivanovic
6 Ricardo Carvalho
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
13 Michael Ballack
5 Michael Essien
8 Frank Lampard
20 Deco
39 Nicolas Anelka
11 Didier Drogba

Зошто го нема Босингва?

Добар состав - ама не Најдобриот што го имаме моментално.... важно Балак игра :vozbud: Одбраната без Босингва ќе е постатична а брзи се овие Ливерпулци мамата
Ај со среќа нека ни е, и да гледаме добар фудбал.... без К*рназ судија и евентуални повреди

Добар состав - ама не Најдобриот што го имаме моментално.... важно Балак игра :vozbud: Одбраната без Босингва ќе е постатична а брзи се овие Ливерпулци мамата
Ај со среќа нека ни е, и да гледаме добар фудбал.... без К*рназ судија и евентуални повреди

Добар е и Бане бе што му фали..а зашто не игра Босингва...?

Ај со среќа нека ни е...да победиме и да се вратиме на 1 позиција!:champion:

:chelseafan:

Игор коментира или мене ми се чини така ?

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom