T
Tetro
Гостин
глупости бре
Можеби за тебе се глупости, ама кога ќе размислам, за поминати 3-4 минути дневно, од овие сајтови до сега освоив:глупости бре
честито, а колку пати се имаш излизгано со фејк сајтови?Можеби за тебе се глупости, ама кога ќе размислам, за поминати 3-4 минути дневно, од овие сајтови до сега освоив:
- 3 x iPod Nano 5G
- 75 долари
- 2GB USB
- 2 маици
Благодарам.честито, а колку пати се имаш излизгано со фејк сајтови?
и викаш дека последниве линкови од српскиот и босанскиот сајт ќе праќаат "вредни награди" (мауси, мауспади)?Благодарам.
За фејк сајтовите, ниту еднаш. Треба само да знаеш кој сајт е релевантен и тоа е се.
Се регистрирав на WayIDo, па ќе видиме како ќе биде. Сега за сега не ми изгледа како scam/fake, ќе видиме понатаму.и викаш дека последниве линкови од српскиот и босанскиот сајт ќе праќаат "вредни награди" (мауси, мауспади)?
tocno jas mislam deka ne e fake i gledaj kako e napravena a VK bese nekako kako prosta strana bez nisto voa e kako kopija na fb i vk ama podobra e i mislam deka ke bide podobra od vk ako pocnat i makedonci da se registrirat bidejki e srpska i ima samo nivni clenoviСе регистрирав на WayIDo, па ќе видиме како ќе биде. Сега за сега не ми изгледа како scam/fake, ќе видиме понатаму.
Што страна е тоа?Се регистрирав на WayIDo, па ќе видиме како ќе биде. Сега за сега не ми изгледа како scam/fake, ќе видиме понатаму.
Повеќе ми изгледа како спој помеѓу Facebook & Twitter.tocno jas mislam deka ne e fake i gledaj kako e napravena a VK bese nekako kako prosta strana bez nisto voa e kako kopija na fb i vk ama podobra e i mislam deka ke bide podobra od vk ako pocnat i makedonci da se registrirat bidejki e srpska i ima samo nivni clenovi
p.s koj se registriral i koe mesto e
Ако сакаш регистрирај се под мој реферал:Што страна е тоа?
Касниш, само што се регистриравПовеќе ми изгледа како спој помеѓу Facebook & Twitter.
Но, тоа е најмалку важно.
Ме интересира дали наградната игра е само за во Србија или учествува и Македонија?
Моментално сум 30то место
Ако сакаш регистрирај се под мој реферал:
http://www.wayido.com/?refid=1375
Социјална мрежа, нешто како спој меѓу фејсбук и твитер.
Од десна страна имаш банер со HTC Desire мислам дека беше. Кликни на него и прочитај што е - како еКасниш, само што се регистриравА кај е тој натпревар и како да учествувам?
brat so praves taka jaas prv ja kaza stranata a ti stavas referal od tebe a jas sum 5 i 10 mesto na weekly i main vidiПовеќе ми изгледа како спој помеѓу Facebook & Twitter.
Но, тоа е најмалку важно.
Ме интересира дали наградната игра е само за во Србија или учествува и Македонија?
Моментално сум 30то место
Ако сакаш регистрирај се под мој реферал:
http://www.wayido.com/?refid=1375
Социјална мрежа, нешто како спој меѓу фејсбук и твитер.
Пробај со друг прелистувач, пробај со/без реферал... Кај мене од прва се регистрираше со реферал.кликам регистер и ништо не се случува.... шо е проблемот?