не, маици само имам две земено. сега одам на NHL дрес, ме заеба Џокович некна, арно си имав 2мил. :placko:Дрес зел некој каков е оригинал е или од тие 250 денари :smee:
Дај бе кажете нешто што да играм стигнав одвај до 500 000 сеа појма немам од кладење. Него за колку време стигвит маицата јас ја чекам сигурно 3 недели ама уште ништо нематне, маици само имам две земено. сега одам на NHL дрес, ме заеба Џокович некна, арно си имав 2мил. :placko:
1@1,48 и паѓа коефициентотДај бе кажете нешто што да играм стигнав одвај до 500 000 сеа појма немам од кладење.
првата ми стигна за 2 недели, сега ќе се чека повеќе од 1 месец, така разбрав.Него за колку време стигвит маицата јас ја чекам сигурно 3 недели ама уште ништо немат
Ја кога ги прашав ми кажаа само маици и дресови дека носатмаици, фудбалски дресови, NBA дресови, NHL дресови,Ipod Nano 8 Gb, и PS3-ката ѓи праќаат.
lel kako se preebav imav 3400 na lockerz poracav bure jbg sea imam 400 i plus imam nakaj sto klipa neizgledani mos ke zemev nesto sea site trosat na shop c c c daj kazite care so da pravam najubavo ke bide zamislite nemale bure vrnat mi poenite i plus 50 dolara na paypal kako izvinuvanje kako prethodno na nekoj dr odma odam i zimam XBOX haha
да, после 13-ти :хехе:прво казаа на сад а после и ние ке моземе да купуваме