Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

i me interesira kako se kladite na betterz pred da vlezi gol nema dali ke dat ili ne ima koj ke pobedi i nekogoas tocen rezultat, trebase da naprat kombinaci od pokje natpraevari vaka tesko da zemis poeni naednas

i me interesira kako se kladite na betterz pred da vlezi gol nema dali ke dat ili ne ima koj ke pobedi i nekogoas tocen rezultat, trebase da naprat kombinaci od pokje natpraevari vaka tesko da zemis poeni naednas

Така многу лесно ќе се правеа поени. Коефициентот многу се крева така.

taka mnogu lesno si mestis site pari za 1 za 2 ili nereseno ako veke ima gol
i od 70 min se kladis u zivo na utakmicata ja gledas na tv i cekas da padne gol i treba da go uplatis odma zosto treba nekolku sec za da go smenat koeficientot.
Jas vaka na ovoj nacin osvoiv 3 maici ako stignat zoso imam status shipped ke odime na pojaka nagrada.
sony 3 ne go prakaat ali davaat vaucer 250 evro od amazon.

taka mnogu lesno si mestis site pari za 1 za 2 ili nereseno ako veke ima gol
i od 70 min se kladis u zivo na utakmicata ja gledas na tv i cekas da padne gol i treba da go uplatis odma zosto treba nekolku sec za da go smenat koeficientot.
Jas vaka na ovoj nacin osvoiv 3 maici ako stignat zoso imam status shipped ke odime na pojaka nagrada.
sony 3 ne go prakaat ali davaat vaucer 250 evro od amazon.

Ја коа ги прашав ми кажаа дека носат само маици и дресови

Пак се дупчат овие од локерз, пак не можат да се гледат клиповите :/

Дечки дали ви кочи beterz.com во последно време? Кај мене има 1 недела, некогаш е супер, ама некогаш кочи многу, па дури и не ја отвара. :toe:

beterz

e dobro ke se kladis od pocetok e ke stavat gol i so da naprajs ko ke stavis veke oblog na kraen rez nema kladenje koga ke stavat gol ima samo kraj i golovi rez

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom