Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Leeee луѓе шо гледате адони море глупости спремајтесе за ресток,особено тие шо сме само трет бран :) ; КАФИЦА,ПУКАНКИ,МИЗИКА И ЗАБАВА ДО ЗОРИ СО ЛОКЕРС!!!:pos2:

Leeee луѓе шо гледате адони море глупости спремајтесе за ресток,особено тие шо сме само трет бран :) ; КАФИЦА,ПУКАНКИ,МИЗИКА И ЗАБАВА ДО ЗОРИ СО ЛОКЕРС!!!:pos2:

младичу утре е :smee:.

Него јас дека сум само на тратиор колку безвеза треба да се логирам на сите.

Овој ресток шо е денес/утре не знам кога е, само за тие што земаа шанси е така, или има и за сите ?

Овој ресток шо е денес/утре не знам кога е, само за тие што земаа шанси е така, или има и за сите ?

Само тие што зедоја за останатите ќе кажат дека ќе е изненадување :smee:

нов сум на локерз и не ми е јасно во врска со стекнувањето на поени...само со гледање на видеа ли се стекнуваат поени или има некој друг начин освен гледањето :S

нов сум на локерз и не ми е јасно во врска со стекнувањето на поени...само со гледање на видеа ли се стекнуваат поени или има некој друг начин освен гледањето :S

Кликај на тоа Login секој ден, и одговарај прашања.

Кликај на тоа Login секој ден, и одговарај прашања.
Кликам и на тоа логин секој ден знам и за тоа :) а иначе за прашањава не сум знаел...иначе фала :)

А има ли некој до сега нешто добиено?!

Aj kazete mi koi nagradi moze da stignat u MKD??Za maicata veke znaeme so sreka da si ja nosis:):)Zoso nekoi nagradi nemozelo da se pratat?I zimaat li postarina neso koga ke stigne nagradata na adresa?

Кликам и на тоа логин секој ден знам и за тоа :) а иначе за прашањава не сум знаел...иначе фала :)

А има ли некој до сега нешто добиено?!

Има како не, ама сега утре вечер очекуваме барем еден да земи убава награда :). Земаме ситници пари на пејпал маици скинови и такви работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom