Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

DayAn

DayAn
Член од
4 февруари 2010
Мислења
43
Поени од реакции
0
Сега налетав на една страна... линк , бате од Тетово мислам Бојан се вика, има објавено слика од пратката што стигна на 25-26ти Јануари... Според математиката што ја направив Ipod-ите од контестот кој заврши на 30ти Јануари треба да стигнат на 14ти Февруари(овој месец). Кодот за следење на пратката на мк пошта е валиден од моментот кога пратката ќе ја прими македонска пошта... Затоа не очајувајте со тие кодовите, се е регуларно и не му ја мислете многу :)

Значи дечки!!! Сите оние кои се натпреваруваа и добија Ipod на контестот кој заврши на 30ти Јануари, очекувајте го чичко поштар на 14ти Февруари...

Ipod-от сигурно ќе стигне, наше е да се молиме овојпат царината да биде платена од испраќачот и чичко поштар на врата да ни ги донесе Ipod-ите наместо известување за откуп на стигната пратка... :)

Среќно и се надевам ќе се пофалиме со по едно Ipod-че на 14ти...

DayAn

DayAn
Член од
4 февруари 2010
Мислења
43
Поени од реакции
0
D-Wade има отворено нова тема за VK.com дискусии, има некој појма зошто немам пристап до таа тема? Поздрав до Мистичниот админ на кајгана и ако треба негова дозвола дај нека не ги ограничува темите нека ни даде пристап до сите теми...

Член од
2 октомври 2009
Мислења
100
Поени од реакции
2
И кај мене 2x25$ само сеа ке си ги префрлам на картичка и тоа е тоа одиме да ги трошиме

StiFFy

Курминистратор
Член од
10 јануари 2010
Мислења
36
Поени од реакции
0
Нема грешка во никаков код...еве денес ми стигна една пратка со часовник без пари што делеа ако викнеш 3-ца да станат фан на една група...не се надевав дека ќе стигне ама со истите податоци што ги користев за вк СЕ ИСТО до точка. Така да до ВК е не е до нас...Утре ќе појдам до пошта да прашам или да ме насочат некаде...неможе ова вака да остане!

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
И шо ке напраеш ке им фанеш топките , не е пратено на сите пратки , толку ли си па и ти , не си едниствен што не ти стигнало , ако ти стиганала у македонија со кодот ке ја најдеа , но ја нема т.е не е пратено или е пратено но залутало некаде надвор од мк , па ти ако сакаш тужи ги

StiFFy

Курминистратор
Член од
10 јануари 2010
Мислења
36
Поени од реакции
0
Абе ти ако си им се фанал за топките немора и јас...може некој се плетка низ форумов па видел дека така лесно се откажуваат од нестигнати иподи па си има инсајдер(човек во пошта) па си слуша сега музика на нечив ипод! Јас колку што знам кога ќе проверам на USPS.com ми дава инфо за мојот трак нумбер а во Америка не смеат да претнат таму се поштуа закон...а да беше така "залутало надвор од мк" до сега никој немаше да се осуди да си праќа платени пратки...размисли малце па пиши! сосе царина 15 000 денари лежат во иподот! твое е дали ќе се откажеш или ќе се заинтересираш па со малку среќа може и ќе направиш нешто! ПОздраВ

п.с Кодот го внесува Човек...тој одлучува дали да го пише или да си прави некои комбинации...не сме толку софистицирани со опрема да те потсетам!

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Е сеа ја да ти кажам со 5 збора , ако пратката наиде на било каква пречка , (пратката е таква што се враќа веднаш назад) и ако не знаеш кој сум и што сум не мора да се преценуваш убаво ти кажувам ако ти пишува но инфо на пошта.ком.мк , не ја чекај доколку до сега не стигнала убаво знам ;)

StiFFy

Курминистратор
Член од
10 јануари 2010
Мислења
36
Поени од реакции
0
Ако направам нешто па да го земам иподот...ќе си паднеш на гс со сите постови...така да не си се преценувај и ти многу! Ова што го пишувам и што сум го пишувал е потркепено со информации од по луѓе што сум се јавувал и на информации...ВО ДРЖАВАВА ИМА ЗАКОН НЕМОЖЕ СЕ ТАКА ДА ПОМИНЕ! А тие пречки неможе да постојат...ЛУЃЕ ПЛАЌААТ ЗА ТАА ДА СТИГНЕ КАЈ ШТО ТРЕБА...наведи пречки...а не ПРЕЧКИ. Мора да стигне...а ако јас не го подигнам во рок од 15 до 30 дена тоа е друга работа...ако тоа го нарекуваш пречка! А и да има други пречки има луѓе кои се платени па да ги исправат тие грешки! 21 век сме!

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Не се преценувам убаво ти пишав , имам врски у пошта се јавив го оставив кодот , за 2-3 часа ми се јавиа и рекоа дека има пратки со И под , но со мојот број нема никаков траг за пратката , сигурно нема и шефот да го лажат таму тие , затоа ти велам да не се ласкаш многу со тој закон , они банки у сред бел ден ограбуват та за 1 ај под им дошло од пред нос ке ти го украде шо му можеш ништо

Kajgana Shop

На врв Bottom