Џои
КИНЕКТиран
- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 8.406
- Поени од реакции
- 2.076
Ми ја смирвит душава ова ВК, иначе ќе ги терав у пм :smee:уште се надеваш дека ќе стигне? :pos2:
Ми ја смирвит душава ова ВК, иначе ќе ги терав у пм :smee:уште се надеваш дека ќе стигне? :pos2:
Ти има стигнато ајпод???ае за некој ден ќе дојте и другио ајпод ......... ваљда
на мене не.. на џои му има стигнато погледни тука http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=3173062&postcount=65Ти има стигнато ајпод???
Еи да? Кога ова? Па што не кажуеш такви работи? Е, па тогаш стварно не е скам странава! Поздрав!Си ги извадив 2052 денари од НЛБ преку пејпал. :baeh:
Така да SHUT IT!
Мене маицата (не од з-листер, нарачаната) тек вчера стигна...Чекај да ти стигнит прво брат, мене ми пишааа нинтендото ти го пративне и ето 2 месеци скоро идат :smee:
тие пари на пејпел се од онај ресток шо немаа доволно производи да прататМене маицата (не од з-листер, нарачаната) тек вчера стигна...
едит: има пејпал пари? колку поени = колку пари? и како се redeem-ува тоа?
едит2: зошто неможе да се разгледаат производите на Redeem сајт-от?
ааааааа....и зашо само 2000 денари му платиле -.- малце се тоа во однос со производот кој го нарачале...башка, долари или денари? или не знаеш?тие пари на пејпел се од онај ресток шо немаа доволно производи да пратат
50 долари.... иначе не ги зимаа ппоенте само праќаа по 50$ како извинувањеааааааа....и зашо само 2000 денари му платиле -.- малце се тоа во однос со производот кој го нарачале...башка, долари или денари? или не знаеш?
јакооо...сакааам....може некако да се стави како suggestion да има prize пари на PayPal? Пошо добро ке ми дојдат Не ги вадам у денари ко гого, ке ги искористам50 долари.... иначе не ги зимаа ппоенте само праќаа по 50$ како извинување
има веќе награди како пари на пејпел... само има на поголеми суми 7500птз беа 5000 долари мислам, за помали суми не знам дали имајакооо...сакааам....може некако да се стави како suggestion да има prize пари на PayPal? Пошо добро ке ми дојдат Не ги вадам у денари ко гого, ке ги искористам
п.с. малце офтопик:
-како може да се ставаат/вадат пари на пеј-пал во македонијава?
едит: и дали знаете кога ке биде следниот ресток?
Уфф....7500 = 5к$ :/има веќе награди како пари на пејпел... само има на поголеми суми 7500птз беа 5000 долари мислам, за помали суми не знам дали има
за пејпел у македонија пиши на гугл ќе видеш
http://it.com.mk/forum/showthread.php?t=11310Уфф....7500 = 5к$ :/
многу бе....најсериозно, имаат нешо ко форум со prize suggestions или мора бокс од 500 поена да купиш за да порачаш prize?
шо да пишам на гугл -.- (звучи ко да незнам на гуглам) пошо знам нема пејпал у македонија