Не не не.Пошто беше багирана локерз при крајот на ноември на дејлис наместо еднаш да стиснам ансвер стискав по 3-4 пати и ќе ми дадеше поени колку пати сум стиснал по 2 поени.Не те разбирам, ти дава 2 поени наместо 4?
Ќе ти ги одсемат поените, и ќе си се вратиш во нормала.Не не не.Пошто беше багирана локерз при крајот на ноември на дејлис наместо еднаш да стиснам ансвер стискав по 3-4 пати и ќе ми дадеше поени колку пати сум стиснал по 2 поени.
П.С. Не сум з-лист.
Да им пишам?Зошто ми немаат одземано околу 10 бодови.Никола (нека ти е вечно името) колку пари ти земаја скинот?Ќе ти ги одсемат поените, и ќе си се вратиш во нормала.
Saturday update: 1) Double PTZ for dailies today; 2) To answer a few questions about the next redemption: It WILL happen in December. We WILL be testing new ways to make it better. You will NOT know the date in advance. Stay tuned
Значи ОБАВЕЗНО има овај месец, но датумот не го кажуваат ќе биде многи изненадно!!!
ЧеститоНека ти е вечно името никола.И многу ајподови да си зимаш
ПС:За поштарина на скинот ти зема?
А за што му честиташ? :smee::smee:Честито
ќе ми стигне мене одма од twitter ќе напишат , па ќе ви пишам.Коа ќе види од тука некој дека има ристок нека спамува на темава Нека титка по мобилни.
Lab member е вработен ко што знам -_-Џои а ти лаб мембер да не си?
можда можда...x7Monster напиша:Цк, ти грешка си статускво.Лаб мемберот добива пораки за ресток и други предности како што добива з-листерот,само лаб мемберот добива 10 пати повеке.