Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

да не зема некој нинтендо ?

btw. добар линк http://www.lockerz-scam.com/ со добро видео ... баш она што го мислев :toe:

Се гледа дека дечкото што го правел ова нема врска од како фунционираат работите во светот.

1. Прво почнува со фактите дека на две различни испораки, адресата на тргнување е различна. - Одговорот на ова е, и тие самите рекоа дека секој подарок не излегва дирекно од нивниот магацин.

2. Потоа го гледаше магацинот на локерз кој вика дека бил многу голем, и вика дека немале пари да го купат. -Не мора да го купват, можи магацинот да е под издавање, а и мислам дека амазон има доволно пари да купи ваков простор.

3. Ја бара компанијата локерз на интернет, и не му излегва. -Името на „продавницата“ е локерз, а компанијата му се вика Amazon. Ние имаме фирма ни се викаше Вектра, а продавницата се викаше Мета.

4. Вика деке Kathy била член од тимот на амазон, и дека пробвала да му наштети на амазон. -Ако сакаше та кети да си го заштити идентитето немаше мејлот да му е kathy@lockerz.com

5. Кога ќе си се логирал се било More Soon. -Изгледа овај не сфаќа како и многумина. Купувањето се организира во одредени термини, а не е нон-стоп, ако беше нон-стоп некој ќе се најдеше ќе напраеше 100000 лажни поени и ќе си порача шо сака.

И на крај, си прави реклама за својот брат, бидејќи знај дека многумина ќе го видат видеото, и на крај ќе се најди некој кој сака покана.

Со ова Gift Card како треба да купам нешто? Си одбрав од амазон што сакам, го додадов во корпа но не гледам ништо како buy by gift card.

А поштарината најчесто е Free Shipping или кај мојот производ од 50$ (користен 500GB хард-диск) е 5$.

Баш ме интересира што ќе мамат сега Lockerz

@ toteto Гифт кардот треба да ти стигне по пошта или на мејл нешто ко информации некој број за до 50$ нарачување? Тебе ти стигна?

Баш ме интересира што ќе мамат сега Lockerz

абе брат ... нема потреба да мамат ...
ја имаат продадено базата со податоци од сите членови... :toe:
лапнале пари и толку е ...

после некој период (1година плус минус) ќе им текне некоја друга идеја со нешто ново ... и пак истото ќе го направат ...

се разбира пак ќе земат некои нешто гага ... за да се запалат другите ... и пак истата шема ... ова не се дешава првпат ни пак ќе престане да се дешава :toe:

пример ... ти за една блуза од 1евро каниш 20 други ...
ти зимаш блуза они зимаат 5-10евра од лични податоци за еден значи ти 1 евро а они 100-200евра .... а имаат 100 000 + члена ... па напрај ја математиката и стај у купот и блузи и по некој ипод и нинтендо итн ... некој ќе фане ... за да се фанат на мамецот другите 100 000 :toe:

тоа е тоа луѓе наздравје нека е,нека почива во мир Lockerz.com :cry::cry::cry:

Lockerz is currently offline
Contact Support

Хахахаа ќе се убијам ееееееееееееј.

тоа е тоа луѓе наздравје нека е,нека почива во мир Lockerz.com :cry::cry::cry:

Мир? МИР!?!?! Ма каков мир нека горат во пеколот.

Што се процентите одстрана до секоја награда? :\

Шо е еб**а не еб**а, кога ги добивме мејлојте со # #0 викаја не грижете се се ќе биди со вашите порачки доколку сте порачале легално. Е еве не испадна јас дека мамам, ама не ми е испорачано нинтендото... и баш ме интересира која ќе биди слената лага.

Страната не е SCAM ама не е ни вистинска, дават понекоја награда за да се лажиме ние. А што се плашите толку многу од спам, кај мене во junk има 600 (ова се од спамери) мејлови, а во INBOX има 1914 (ова се од фејсбук) и тие мејлови што сакам си ги отворам, тие што нејќам му мавам марк ас pushing spam и автоматски си оди тој мејл вканта.

Колку толку ми стигна скин барем :smee::smee::smee::smee:

ова ти се само претпоставки.... а според моја претпоставка нема ни да има следен ресток... а мислам дека ни лоцкерз нема да го има :pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom