Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
ми вратија на меил шо им пишав пред 20-30 дена :pos2::pos2: значи тука се и работат нешо :tapp::tapp:

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Ево како се добива награда ВК

Nintendo Wii и Iphone Skin Скинот ми стигна пред некој ден, ама wiito го сакаМ :)
Да вии е многу добра работа само незнам зошто е толку ефтино колку е кја нас??

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Гледам некој на facebooк постирал слика

Се надевам дека стварно работат.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Еј Џоеј само уште ова
ако имаш примено маичка дали во пораката ти пишете дека е од локерз или пак призе или нешто слично?? ако можис одговори побрзо плс.

И можеби сум малце досаден но дали му напиша телефон??

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Еј Џоеј само уште ова
ако имаш примено маичка дали во пораката ти пишете дека е од локерз или пак призе или нешто слично?? ако можис одговори побрзо плс.

И можеби сум малце досаден но дали му напиша телефон??
Интересно но SKin добив а маица НЕ. Но не се секирај цела ќе ти е таква Lockez.

Ево сличе

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Фала но за телефон уште??(извини ако ти досадувам)
Што за телефонот? Си го пишуваш твојот телефон тука не дека ќе ти се јават Lockerz туку тоа е за твое добро. Мене поштарот глуп скинот ми го имаше однесено 4-5 згради лево од мене. Па на писмото го пишуваше мојот број па ми ѕвонаја вака и вака.

П.С

И не, не досадвиш!!!! Ама досаден си со ова дали досадвам ако ме разбираш :smee::smee::smee::smee:

Си прашвиш и си чекаш одговор, затоа се форумите.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Што за телефонот? Си го пишуваш твојот телефон тука не дека ќе ти се јават Lockerz туку тоа е за твое добро. Мене поштарот глуп скинот ми го имаше однесено 4-5 згради лево од мене. Па на писмото го пишуваше мојот број па ми ѕвонаја вака и вака.

П.С

И не, не досадвиш!!!! Ама досаден си со ова дали досадвам ако ме разбираш :smee::smee::smee::smee:

Си прашвиш и си чекаш одговор, затоа се форумите.
Добро фала за одговорот јас иначе си го напишав телефонот пред време ама да прашам да не имам штета а иначе во прави си поштариве се едни од ПОГЛУПИТЕ :star: Пример не мора да давам мислам дека ти е јасно хаха

А

Ајсшутер

Гостин
Собрав 797.972 BZ поени па сега ми треба помош како да го порачам Фудбалот, да земам сега нешто ако испраќаат ќе собирам за PS3, ме интересира како да ги пополнам полињата подоле што се Home Phone и Cell Phone во кој формат да ги напишам ме интересира.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
0038943.....

Од неофицијални извори дознав дека наградата ќе ти стигне од 7 до 10 дена. Честито.

А

Ајсшутер

Гостин
0038943.....

Од неофицијални извори дознав дека наградата ќе ти стигне од 7 до 10 дена. Честито.
Фала, доста е сега оригинал фудбал сега наредно ќе собирам за PS3 ако фанам и тоа ќе биде уште подобро, инаку веднаш ми стигна порака за активација на мобилниот активирав и сега ми пишаа дека наскоро ќе стигне, уште нешто само во пошта го носат и те викаат или на врата го носат ?

Kajgana Shop

На врв Bottom