Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

ми вратија на меил шо им пишав пред 20-30 дена :pos2::pos2: значи тука се и работат нешо :tapp::tapp:

Ево како се добива награда ВК

Nintendo Wii и Iphone Skin Скинот ми стигна пред некој ден, ама wiito го сакаМ :)

Да вии е многу добра работа само незнам зошто е толку ефтино колку е кја нас??

Гледам некој на facebooк постирал слика

fuall.jpg

Се надевам дека стварно работат.

Еј Џоеј само уште ова
ако имаш примено маичка дали во пораката ти пишете дека е од локерз или пак призе или нешто слично?? ако можис одговори побрзо плс.

И можеби сум малце досаден но дали му напиша телефон??

Еј Џоеј само уште ова
ако имаш примено маичка дали во пораката ти пишете дека е од локерз или пак призе или нешто слично?? ако можис одговори побрзо плс.

И можеби сум малце досаден но дали му напиша телефон??

Интересно но SKin добив а маица НЕ. Но не се секирај цела ќе ти е таква Lockez.

Ево сличе

picture-1.png

Фала но за телефон уште??(извини ако ти досадувам)

Што за телефонот? Си го пишуваш твојот телефон тука не дека ќе ти се јават Lockerz туку тоа е за твое добро. Мене поштарот глуп скинот ми го имаше однесено 4-5 згради лево од мене. Па на писмото го пишуваше мојот број па ми ѕвонаја вака и вака.

П.С

И не, не досадвиш!!!! Ама досаден си со ова дали досадвам ако ме разбираш :smee::smee::smee::smee:

Си прашвиш и си чекаш одговор, затоа се форумите.

Што за телефонот? Си го пишуваш твојот телефон тука не дека ќе ти се јават Lockerz туку тоа е за твое добро. Мене поштарот глуп скинот ми го имаше однесено 4-5 згради лево од мене. Па на писмото го пишуваше мојот број па ми ѕвонаја вака и вака.

П.С

И не, не досадвиш!!!! Ама досаден си со ова дали досадвам ако ме разбираш :smee::smee::smee::smee:

Си прашвиш и си чекаш одговор, затоа се форумите.

Добро фала за одговорот јас иначе си го напишав телефонот пред време ама да прашам да не имам штета а иначе во прави си поштариве се едни од ПОГЛУПИТЕ :star: Пример не мора да давам мислам дека ти е јасно хаха

Собрав 797.972 BZ поени па сега ми треба помош како да го порачам Фудбалот, да земам сега нешто ако испраќаат ќе собирам за PS3, ме интересира како да ги пополнам полињата подоле што се Home Phone и Cell Phone во кој формат да ги напишам ме интересира.

2oxo.jpg

0038943.....

Од неофицијални извори дознав дека наградата ќе ти стигне од 7 до 10 дена. Честито.

0038943.....

Од неофицијални извори дознав дека наградата ќе ти стигне од 7 до 10 дена. Честито.

Фала, доста е сега оригинал фудбал сега наредно ќе собирам за PS3 ако фанам и тоа ќе биде уште подобро, инаку веднаш ми стигна порака за активација на мобилниот активирав и сега ми пишаа дека наскоро ќе стигне, уште нешто само во пошта го носат и те викаат или на врата го носат ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom