Што порача ти??:helou:2:25pm До полноќ има УШТЕ МНОГУ ВРЕМЕ
Да вии е многу добра работа само незнам зошто е толку ефтино колку е кја нас??Ево како се добива награда ВК
Nintendo Wii и Iphone Skin Скинот ми стигна пред некој ден, ама wiito го сакаМ
Интересно но SKin добив а маица НЕ. Но не се секирај цела ќе ти е таква Lockez.Еј Џоеј само уште ова
ако имаш примено маичка дали во пораката ти пишете дека е од локерз или пак призе или нешто слично?? ако можис одговори побрзо плс.
И можеби сум малце досаден но дали му напиша телефон??
Фала но за телефон уште??(извини ако ти досадувам)Интересно но SKin добив а маица НЕ. Но не се секирај цела ќе ти е таква Lockez.
Ево сличе
Што за телефонот? Си го пишуваш твојот телефон тука не дека ќе ти се јават Lockerz туку тоа е за твое добро. Мене поштарот глуп скинот ми го имаше однесено 4-5 згради лево од мене. Па на писмото го пишуваше мојот број па ми ѕвонаја вака и вака.Фала но за телефон уште??(извини ако ти досадувам)
Добро фала за одговорот јас иначе си го напишав телефонот пред време ама да прашам да не имам штета а иначе во прави си поштариве се едни од ПОГЛУПИТЕ :star: Пример не мора да давам мислам дека ти е јасно хахаШто за телефонот? Си го пишуваш твојот телефон тука не дека ќе ти се јават Lockerz туку тоа е за твое добро. Мене поштарот глуп скинот ми го имаше однесено 4-5 згради лево од мене. Па на писмото го пишуваше мојот број па ми ѕвонаја вака и вака.
П.С
И не, не досадвиш!!!! Ама досаден си со ова дали досадвам ако ме разбираш :smee::smee::smee::smee:
Си прашвиш и си чекаш одговор, затоа се форумите.
Фала, а кај домашниот директно 043... или ?0038970.........
Фала, доста е сега оригинал фудбал сега наредно ќе собирам за PS3 ако фанам и тоа ќе биде уште подобро, инаку веднаш ми стигна порака за активација на мобилниот активирав и сега ми пишаа дека наскоро ќе стигне, уште нешто само во пошта го носат и те викаат или на врата го носат ?0038943.....
Од неофицијални извори дознав дека наградата ќе ти стигне од 7 до 10 дена. Честито.