Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Некој маил да не доби? Јас не

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Па читам во facebokov никој ништо нема добиено. Највероватно јас и ти сме меѓу тие 50 души кој добиле :smee::smee::smee::smee:.

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Ај да се надеваме до вторник дека нема да измислат нешто пак да им праќаме мејлови и да не се искомплицира работава за да ни стигнат до нова година :) :xmas1:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
ЛЕЛЕ СО Е ОВА БЕ САМО ДЕВЕТ ЛУГЕ ПИШИТ ДЕКА ИМАМ ПОКАНЕТО,А КО КЕ ОДАМ НА ИНВАЈТ ЗА ПРИЈАТЕЛИ ПОТЦРНАТИ СЕ 11 МЕСЕНЏЕРИ.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
ТИ да умриш.!!!!!
БОоОоОо ЈОВО! Шо те заебават бееее!!!:pos2::pos2:

А иначе кога е следниоф ресток??:\

И ако можи некој да ми кажи како одат цениве на акаунти за локерз.ком со 400ПТЗ ???

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
БОоОоОо ЈОВО! Шо те заебават бееее!!!:pos2::pos2:

А иначе кога е следниоф ресток??:\

И ако можи некој да ми кажи како одат цениве на акаунти за локерз.ком со 400ПТЗ ???
Па цените се тие што ги гледаш, а рестокот следен не се знае кога ќе е. Највероватно ќе бидне изненадно од сега за 2 часа. ОВАЈ МЕСЕЦ

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
Da vi kazam.Tie sto ne dobile poraka, ke dobijat do vtornik najkasno do sreda.Kontaktirav so kathy :) Mi rece toa display bugot sto e, ne e nisto i ke se sredi koga ke ja dignat stranata od beta verzija.
Zatoa bidete strplivi ke vi dojdat vtorite majlovi :D

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Saturday update--We sent out another large wave of second receipts last night. We are working all weekend to get your receipts to you by Tuesday, Dec. 15. Please don't be concerned if you haven't received it yet :)

Абе ние кулираме, ама пусти маил го чекаме мн долгоооооооооооо. АЈДЕ АЈДЕ вечерва осеќам ќе дојде маил :youpiii::youpiii::youpiii:

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
Ако сакат да кулираме, нека клат на страната некое кулерче па да се ладиме... ефе на фејсбук некој има клаено слика од вториот мејл, иако мислам дека е фотошопирана...

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ако сакат да кулираме, нека клат на страната некое кулерче па да се ладиме... ефе на фејсбук некој има клаено слика од вториот мејл, иако мислам дека е фотошопирана...

Ево моето што дојде пред два дена.

Спореди сам

Kajgana Shop

На врв Bottom