Најдобар ракометар?

• Креатор на темата Креатор на темата Arsenal 14
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар ракометар?

• Nicola Karabatic

Гласови: 12 16,0%
  • Ivano Balic

Гласови: 8 10,7%
  • Kire Lazarov

Гласови: 42 56,0%
  • Domagoj Duvnjak

Гласови: 2 2,7%
  • Daniele Narcis

Гласови: 3 4,0%
  • Pascal Hens

Гласови: 2 2,7%
  • Luc Abalo

• Filip Jicha

• Вкупно гласачи
    75
Член од
9 февруари 2008
Мислења
211
Поени од реакции
7
Znam deka najmnogu ke glasaat za Kire Lazarov no da bideme realni.Dali navistina Kire Lazarov e podobar od Balic Hens ili Karabatic?

Гласав за Лазаров, ама реално Балич е најдобар. Ги собира сите подобри награди последниве години.

Deka be brat so Balic ne se igra koga saka gol togaj dava

ивано балиќ е звер секој потег му е феноменален, Кирца е добар ама и Карабатиќ не е за фрлање.во анкетава ти фали Ларс Кристенсен од Данска :smir:

Кире е супер, класа ракометар, ама Ивано Балич е најдобар.
Кога сака гол дава, и во одбрана знај убо да изигра.
Како само ја вадеше Хрватска на Европското...

ima uste mnogu koisto falat na anketava ama vo momentov na ovie mi tekna a mislam deka se megu najdobrite

Ивано Балиќ се разбира...Најдобар светски ракометар. CО ако го зема за новата сезона - се знаа кој ќе се прваци во Европа...

ako prajme muabet za ovaa godina se razbira deka e nikola karabatic a ako prajme za poslednive nekolku godini togas e ivano balic. e sega site sakame da bide kire lazarov ama toj ni e najdobar strelec vo liga na sampioni aj mozi vgodina ce bidi

ee ke igre li nekoj rakomet na olimpijadata so ke se odrze u strumica u cetvrtok do petok/sabota

Ивано Балиќ е еден од најдобрите но како што кажа и некој претходно фали Ларс Кристијансен од Данска, Икер Ромеро од Шпанија, Ласло Наѓ, каде се овде голманите како Омејер, Штербик и тие се одлични ракометари иако се голмани. Ивано е ѕвер и гласам за него. Но сепак Кире Лазаров ти е машина за голови.

Tocno deka Kire Lazarov e u top 5 najdobri svetski rakometari no moe mislenje e deka na Ivano Balic mu nema ni odblisku konkurencija.

Гласав за Лазаров, ама Балиќ како појак да е.

Znam deka najmnogu ke glasaat za Kire Lazarov no da bideme realni.Dali navistina Kire Lazarov e podobar od Balic Hens ili Karabatic?
Да подобар е од сите на анкетава па и на светот, најдобар е, замислете Лазаров да игра со јачина на иста екипа како Портланд С.А или пак на пример да настапувал за репрезентација на Хрватска, тој во репрезентативниот дрес со кого да проигрува а сега у Кроација колку толку има добри колеги не не се како оние од тимот на Кил, Фленсбург, Барселона, Сиудад и др. Лазаров е најбоље, Балич е сепак втор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom