СУГС Раде Јовчевски - Корчагин

Z

ZeroStyle

Гостин
"To je strasno, kad budem izas'o
to ne zna ni dragi Bog, i on me tu nas'o
i tad sam ovdje zapeo, zavrsio kao pjesnik
a vani cu izac' kao dusevni bolesnik"

Приказ на првото тромесечие:baeh:

Член од
24 септември 2009
Мислења
245
Поени од реакции
35
Edna od najbitnite u skoloto e Milka koja sekoj cas skoro kazuva po nekoj kiks i ne zatvara usta NIKAD!

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Четврта година сум во РЈК и сум цел, здрав и жив. Значи сум поминал 4 години и ни еднаш не сум офкал за тоа колку е тешко или лесно. Треба само план за работа да си направиш, да научиш што карактер се професорите, што бараат и како тоа го бараат, и готова е работата. Со жалење и плачење ништо не се постигнува.
+ Треба да сте горди што сте во РЈК, оти таму е најдоброто дружење, професорите (поголемиот дел) се супер и ни се како пријатели, 2 години сме најдобри на матура, добиваме познавања што по другите школи ретко го има, и што сакате повеќе? Епа, тоа `доброто` со учење ќе си го платите, па немора да биде секогаш 5, задоволете се и со 4,3 ... :smir:
Јас како човек што завршил во Корчагин би рекол дека 4ка, па дури и 3ка по некои предмети е како 5ка во останатите школи. Така да не очајувајте :smir:

Член од
4 ноември 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
Поповиќ ми предаваше математика 4 години. Јас бев трета и и ги решавав задачите на сестра ми која беше 4та година. :pos2: Неа и предаваше Митруш, све е јасно нели? ;) . А Елизабета по хемија предава уште?

Член од
24 септември 2009
Мислења
245
Поени од реакции
35
Поповиќ ми предаваше математика 4 години. Јас бев трета и и ги решавав задачите на сестра ми која беше 4та година. :pos2: Неа и предаваше Митруш, све е јасно нели? ;) . А Елизабета по хемија предава уште?
Не, си отиде у пензија она, само што сега сите ја бараме зашо таа што дојде е будала скрос, ни дава тестови и треба да уциме по цели лекции наместо план само -.-
А таа Поповиќ како изгледа? Пошто мене по математика ми е една плава со плави очи, ниска, не баш млада...али некако фина изглеа (барем пофина од Марија, она мн заебани тестови даваше)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Абе зошто сите погрешно ја именувате? Јас колку што знам жената се викаше Елисавета. Or I'm wrong? :nesum:

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Абе зошто сите погрешно ја именувате? Јас колку што знам жената се викаше Елисавета. Or I'm wrong? :nesum:
Прав си, прав сии, децава појма немаат. :icon_lol:

Убаво напраила шо отишла у пензија, поубаво нешто за вас не можела. Има некој друг отиден во пензија оваа година? Петранка, Личков, Јоцо, можеби она дрталото од човек Елена-физичко? Ако оваа не отишла у пензија до сеа, кај и да е ќе почнете да и ги собирате коските низ сала... :)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Петранка уше не е отидена,класна ми е:tapp:
Личков мислам тука е уште,не сум сигурен,а другиве 2ца нз кој се:nesum:
Пичијарева отиде у пензија само колку шо знам ја
а незнам Блага(физика) шо чека,време и е и неа :pos:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.014
Поени од реакции
74.329
Петранка уше не е отидена,класна ми е:tapp:
Личков мислам тука е уште,не сум сигурен,а другиве 2ца нз кој се:nesum:
Пичијарева отиде у пензија само колку шо знам ја
а незнам Блага(физика) шо чека,време и е и неа :pos:
Не јади гомна за благе бе:icon_lol::icon_lol: Тепам:vozbud:

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Хахаха, Једина е супер, само многу се пали за глупости. Здравјето ќе си го остави во РЈК баш пред пензија... :smir:
Једина супер???????? Она ми е worst nightmare.. Онака кога ќе си го издува носот прво, а после со истата палома и челото.. онака гад..
И тие нејзини СКИОРИ (=скијачи) и МОЧНОСТ (=моќност)..
Добро е што се спасив од неа..

Најдобра професорка- Роза (македонски).. Ја обожавам.. Прав пример за една комплетна професорка и жена:pipi:

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Једина супер???????? Она ми е worst nightmare.. Онака кога ќе си го издува носот прво, а после со истата палома и челото.. онака гад..

Најдобра професорка- Роза (македонски).. Ја обожавам.. Прав пример за една комплетна професорка и жена:pipi:
Хахах, леј ме изнасмеа хаха, абе како класна е супер :p

Член од
18 март 2009
Мислења
21
Поени од реакции
1

На Роза оваа година...нешто чудно и се случува:)
До почетокот на ова година.....2ка немаше ставено на ученик....замисли...ако лани ставиш тројче на промашена тема на писмена работа..што треба да направиш за да добиеш 2каXD
Фина е у принцип, али има многу испади!
Според мене Сузана (математика и линеарна), Павлина ( Математика и Алгебра), Фросина (Анализа) и МитрушXD се најбоље професори:)

Оооо корчагинчиња мои златни ... гледам одлично сте ги анализирале процесорите, пардон професорите ... така треба ...

Само пазете да не ве прочитаат тие „лошите“ па да се жалите тука ... :pipi:

Се гледаме по ходници и ако ве видам дека бегате од часови одма кај класните ќе ве кажам :pos2:
Чим ве фати ова бидикот пазете се што зборите на форумов....он се ќе ве издаде:P
хахаххаха

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
По мене најбоље професорка е Гордана(хемија)
убаво предава,објаснува,полесни тестови дава,супер професорка,штета шо не ми предава веќе :(

Kajgana Shop

На врв Bottom