СУГС Раде Јовчевски - Корчагин

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.014
Поени од реакции
74.326
Тања биологија само сере за Пацка, се газам од смеење на часови:pos:
Иначе кај Тањи4е, 2 пати ме имаше испрашано 4 петки. 2 гратис :drk:
Сум и фатил око:smir:
Уствари кога ќе размислам кај многу професорки имам добивано гага оцени, ама не зборувам многу, многу у јавност за тоа.
Можам да замислам што ќе беше да имав врски...:grin:
Sto ti zboram jas celo vreme:):)
Ali aj ne e za u javnost:):)
Inace kaj tanja samo kazi i jas sum za Juve i imas petka od prva do kraj:pos2::pos2:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Тања биологија само сере за Пацка, се газам од смеење на часови:pos:
Иначе кај Тањи4е, 2 пати ме имаше испрашано 4 петки. 2 гратис :drk:
Сум и фатил око:smir:
Уствари кога ќе размислам кај многу професорки имам добивано гага оцени, ама не зборувам многу, многу у јавност за тоа.
Можам да замислам што ќе беше да имав врски...:grin:
А Пацка па сере за неа, али индиректно :wink: ...

Ја кај Тања имав 4 петки гратис, значи цела година у трета ...шо да ти зборам .:toe:

Член од
6 август 2008
Мислења
646
Поени од реакции
17
Поздрав од уште еден поранешен Корчагинец !
Да знаете сите што учите сега еден ден ќе бидете горди каде сте завршиле. ;)

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Ептен збори еј, на нејзин час медитирам. Иначе физика незнам дали ми иде, немам пробано :pos:
Друго, печен сум. До 4та ќе ми биде класна:pusk:
Ѕвер е Милка и мене ми беше класна во 1ва и 2ра. За оцена си требал да добиеш 5ка на првиот тест во 1ва година и уживаш до крај на 2ра.:)
Само лошо е кога има родителска, ако ја/го чекаш мајка ти/татко ти за да си одите заедно дома, зашто ќе чекаш 2 саати.:pos:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
261
Поени од реакции
28
Абе бегај Пацка е....:nesvest:
Сите наставници гледаат некако да не смират пошто сите потресени од зборување на страна - ,,Корчагин најтешко, ова-она,, Пацка коа зема да збори - аааа ова е Корчагин, вие знаевте кај доаѓате, сами си го баравте, сега ќе видите вие што е учење... и цел час такви глупости. И после па почна нас да ни се дере како сме биле градска паралелка така не групирале, а имало некоја со деца само од селата нз што... ко до нас да е тоа бог да чува:uvo:

И на крај на час врв и беше: јас имам лошо искуство со билингвалците ПАЗЕТЕ СЕ!! :jaj:
Не знам како ќе се преживува на биологија...:toe:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Абе бегај Пацка е....:nesvest:
Сите наставници гледаат некако да не смират пошто сите потресени од зборување на страна - ,,Корчагин најтешко, ова-она,, Пацка коа зема да збори - аааа ова е Корчагин, вие знаевте кај доаѓате, сами си го баравте, сега ќе видите вие што е учење... и цел час такви глупости. И после па почна нас да ни се дере како сме биле градска паралелка така не групирале, а имало некоја со деца само од селата нз што... ко до нас да е тоа бог да чува:uvo:

И на крај на час врв и беше: јас имам лошо искуство со билингвалците ПАЗЕТЕ СЕ!! :jaj:
Со учење и ќутење.:) Прва година пак ќе ви попушти на крај ќе имате јаки оцени сите, ама во втора нема толку да попушта.:)

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263

Па ние имавме физичко после биологија така да цела негативна енергија ја насочувавме кон рогачање на топките,мавање боксови у врата, дерење низ сала, трчање за да се искулира, итн :)

Rock Girl

Liber, libertas!
Член од
11 август 2007
Мислења
500
Поени од реакции
28
Ооо се отворило тема за Корчагин :) Шо сакаат нека зборат бе, јас си го сакам школото и не би го мењала за ништо :) Океј се и професорите, у последно време се повеќе млади доаѓаат, така да супер е.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.010
Поени од реакции
11.647
Се збори дека Пацка си оди у пензија на полугодие. Дај Боже да е така бидејќи не знам како ќе издржиме со неа. И некои што учеле пред 20 години ми викаат дека и тогаш била ваква. Али јбг :toe:. Инаку јас сум во 1-8, мешаната паралелка.

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
До сите корчагинци што не се знаеме дај да закажеме средба да се упознаеме што сме по форумов?Ја сум Прва-седум,роска ми е класна така така.Одлично е има деца се е супер што треба да се учи ако не е лошо.Одлично школо!

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Абе топ школо бе шо да ти кажуем:pos:
али Најбоље директор иаме нема шо
Дракче РУЗЗЗЗ!!!!:pos:

му ибам тоа,коа ни заклучи вратите штрајкот коа беше:pos::tapp:
не можевме да излеземе од школо:pos2::pos2:

Член од
6 август 2008
Мислења
646
Поени од реакции
17
До сите корчагинци што не се знаеме дај да закажеме средба да се упознаеме што сме по форумов?Ја сум Прва-седум,роска ми е класна така така.Одлично е има деца се е супер што треба да се учи ако не е лошо.Одлично школо!
Супер класна имаш, една од моите омилени професорки. :)
Што се однесува до Павлина, не треба да се плашите, само учете редовно, под редовно подразбирам секој час да го познавате горе долу материјалот - доколку сакате 4ка или 5ка нормално. :)

Спирка

Чорбаџиска Кучка
Член од
1 октомври 2008
Мислења
394
Поени од реакции
14
Се збори дека Пацка си оди у пензија на полугодие. Дај Боже да е така бидејќи не знам како ќе издржиме со неа. И некои што учеле пред 20 години ми викаат дека и тогаш била ваква. Али јбг :toe:. Инаку јас сум во 1-8, мешаната паралелка.
Не е Пацка воопшто страшна. Навистина е малку иронична, саркастична и огорчена, ама е еден од ретките професори кои знаат да го предадат материјалот. Е сега многу често на час знае да забега со општо говори и плукање на се живо и диво, ама кога предава предава и секако бара знаење. Мене ми предаваше лани и по се што ни зборуваа за неа сите бевме уплашени и згрчени на час, што се вика не дишевме да не и пречи тоа. Ама дава многу лесни тестови и е коректна за оценки, дури и прилично попушта. :)

Chimpanzee

Pazza Inter Amala !!!
Член од
9 септември 2009
Мислења
13
Поени од реакции
0
Значи вака,Позз до сите!Се викам Војче,исто така учам во Корчагин и сум I-8,Ни предава Пацка и многу е строга сега за сега сме имале само 1 час така да,кје видиме понатаму ! Позз до сите и совет за тие со сакаат да се запишат,дека не е толку страшно,да не ве лажат сите,јас ви казувам од искуство :vozbud:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
СИТЕ КОРЧАГИНЦИ УТРЕ НА ОДМОР У ХОЛ ЧЕКАЈТЕ ДА СЕ УПОЗНАЕМЕ!

А за мојава класна бар ќе ем научи нешто,одлична е не се жалам.За другиве професори сите се арни само треба да ќутиш на час да не бидеш мангуп и да листаш книгата.Се е топ!:vozb:

Kajgana Shop

На врв Bottom