СУГС Раде Јовчевски - Корчагин

• Креатор на темата Креатор на темата .mARIJA.
  • Време на започнување Време на започнување
Тања биологија само сере за Пацка, се газам од смеење на часови:pos:
Иначе кај Тањи4е, 2 пати ме имаше испрашано 4 петки. 2 гратис :drk:
Сум и фатил око:smir:
Уствари кога ќе размислам кај многу професорки имам добивано гага оцени, ама не зборувам многу, многу у јавност за тоа.
Можам да замислам што ќе беше да имав врски...:grin:
Sto ti zboram jas celo vreme:):)
Ali aj ne e za u javnost:):)
Inace kaj tanja samo kazi i jas sum za Juve i imas petka od prva do kraj:pos2::pos2:

Тања биологија само сере за Пацка, се газам од смеење на часови:pos:
Иначе кај Тањи4е, 2 пати ме имаше испрашано 4 петки. 2 гратис :drk:
Сум и фатил око:smir:
Уствари кога ќе размислам кај многу професорки имам добивано гага оцени, ама не зборувам многу, многу у јавност за тоа.
Можам да замислам што ќе беше да имав врски...:grin:

А Пацка па сере за неа, али индиректно :wink: ...

Ја кај Тања имав 4 петки гратис, значи цела година у трета ...шо да ти зборам .:toe:

Поздрав од уште еден поранешен Корчагинец !
Да знаете сите што учите сега еден ден ќе бидете горди каде сте завршиле. ;)

Ептен збори еј, на нејзин час медитирам. Иначе физика незнам дали ми иде, немам пробано :pos:
Друго, печен сум. До 4та ќе ми биде класна:pusk:
Ѕвер е Милка и мене ми беше класна во 1ва и 2ра. За оцена си требал да добиеш 5ка на првиот тест во 1ва година и уживаш до крај на 2ра.:)
Само лошо е кога има родителска, ако ја/го чекаш мајка ти/татко ти за да си одите заедно дома, зашто ќе чекаш 2 саати.:pos:

Абе бегај Пацка е....:nesvest:
Сите наставници гледаат некако да не смират пошто сите потресени од зборување на страна - ,,Корчагин најтешко, ова-она,, Пацка коа зема да збори - аааа ова е Корчагин, вие знаевте кај доаѓате, сами си го баравте, сега ќе видите вие што е учење... и цел час такви глупости. И после па почна нас да ни се дере како сме биле градска паралелка така не групирале, а имало некоја со деца само од селата нз што... ко до нас да е тоа бог да чува:uvo:

И на крај на час врв и беше: јас имам лошо искуство со билингвалците ПАЗЕТЕ СЕ!! :jaj:
Не знам како ќе се преживува на биологија...:toe:

Абе бегај Пацка е....:nesvest:
Сите наставници гледаат некако да не смират пошто сите потресени од зборување на страна - ,,Корчагин најтешко, ова-она,, Пацка коа зема да збори - аааа ова е Корчагин, вие знаевте кај доаѓате, сами си го баравте, сега ќе видите вие што е учење... и цел час такви глупости. И после па почна нас да ни се дере како сме биле градска паралелка така не групирале, а имало некоја со деца само од селата нз што... ко до нас да е тоа бог да чува:uvo:

И на крај на час врв и беше: јас имам лошо искуство со билингвалците ПАЗЕТЕ СЕ!! :jaj:
Со учење и ќутење.:) Прва година пак ќе ви попушти на крај ќе имате јаки оцени сите, ама во втора нема толку да попушта.:)

Па ние имавме физичко после биологија така да цела негативна енергија ја насочувавме кон рогачање на топките,мавање боксови у врата, дерење низ сала, трчање за да се искулира, итн :)

Ооо се отворило тема за Корчагин :) Шо сакаат нека зборат бе, јас си го сакам школото и не би го мењала за ништо :) Океј се и професорите, у последно време се повеќе млади доаѓаат, така да супер е.

Се збори дека Пацка си оди у пензија на полугодие. Дај Боже да е така бидејќи не знам како ќе издржиме со неа. И некои што учеле пред 20 години ми викаат дека и тогаш била ваква. Али јбг :toe:. Инаку јас сум во 1-8, мешаната паралелка.

До сите корчагинци што не се знаеме дај да закажеме средба да се упознаеме што сме по форумов?Ја сум Прва-седум,роска ми е класна така така.Одлично е има деца се е супер што треба да се учи ако не е лошо.Одлично школо!

Абе топ школо бе шо да ти кажуем:pos:
али Најбоље директор иаме нема шо
Дракче РУЗЗЗЗ!!!!:pos:

му ибам тоа,коа ни заклучи вратите штрајкот коа беше:pos::tapp:
не можевме да излеземе од школо:pos2::pos2:

До сите корчагинци што не се знаеме дај да закажеме средба да се упознаеме што сме по форумов?Ја сум Прва-седум,роска ми е класна така така.Одлично е има деца се е супер што треба да се учи ако не е лошо.Одлично школо!

Супер класна имаш, една од моите омилени професорки. :)
Што се однесува до Павлина, не треба да се плашите, само учете редовно, под редовно подразбирам секој час да го познавате горе долу материјалот - доколку сакате 4ка или 5ка нормално. :)

Се збори дека Пацка си оди у пензија на полугодие. Дај Боже да е така бидејќи не знам како ќе издржиме со неа. И некои што учеле пред 20 години ми викаат дека и тогаш била ваква. Али јбг :toe:. Инаку јас сум во 1-8, мешаната паралелка.

Не е Пацка воопшто страшна. Навистина е малку иронична, саркастична и огорчена, ама е еден од ретките професори кои знаат да го предадат материјалот. Е сега многу често на час знае да забега со општо говори и плукање на се живо и диво, ама кога предава предава и секако бара знаење. Мене ми предаваше лани и по се што ни зборуваа за неа сите бевме уплашени и згрчени на час, што се вика не дишевме да не и пречи тоа. Ама дава многу лесни тестови и е коректна за оценки, дури и прилично попушта. :)

Значи вака,Позз до сите!Се викам Војче,исто така учам во Корчагин и сум I-8,Ни предава Пацка и многу е строга сега за сега сме имале само 1 час така да,кје видиме понатаму ! Позз до сите и совет за тие со сакаат да се запишат,дека не е толку страшно,да не ве лажат сите,јас ви казувам од искуство :vozbud:

СИТЕ КОРЧАГИНЦИ УТРЕ НА ОДМОР У ХОЛ ЧЕКАЈТЕ ДА СЕ УПОЗНАЕМЕ!

А за мојава класна бар ќе ем научи нешто,одлична е не се жалам.За другиве професори сите се арни само треба да ќутиш на час да не бидеш мангуп и да листаш книгата.Се е топ!:vozb:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom