Дали/колку девојките сакаат анален секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Ptolomej
  • Време на започнување Време на започнување
Bebe11, ne sudi i zbori predraka.
Nekoj sakaat, nekoj ne sakaat, nekoi probale i im se dopadnalo, nekoi ne probale, ne znaat kako e, a nekoi probale i ne im se dopadnalao. za sekogo i sekoj, svoeto, neli.

Јас една знам што пробала и знам дека и се допаднало. Од мене мора да и се допадне. :)

bi probala pod eden uslov : da zemam vibrator ( goolem kolku i negoviot ) i pri analniot sex da mu pruzam i jas nemu ``zadovolstvo`` kako i on mene sto mi pruza ,da uziva i on a ne samo ja :icon_mrgr
sto mislam za onie devojki koi redovno praktikuvaat anal sex? - Bas nisto , toa si e nivna privatnost neka si pravat kako im e ubavo

Кеј Уај џел или KY gel, za anal секс е перфектен, не ја боли, не те боли, бутаааај машкоооо.

Штранга, да га ебем, па ако не си пробала од кај знаеш. Мора реципроцитет?? Икволити? Не мора, нели!

Abe so znam...mislam deka ne im e voopbicaeno..ali...ne znaci deka ne im se svigja...ako se veke naviknati..nema problem..ali da molis za toa..:)

jas licno ne sum za analen seks...imam praveno muabet so devojki sto go imale praktikuvano i ne se nesto vooduseveni i zadovolni

абе сакаат само неќат да си признаат. ако ќе дојде и тоа време ....
а ние маже ќе бидеме тука спремни да им го пружиме .....

.... тоа задоволство

zdravo vo vrska so ovaa tema sakav da vi kazam deka vo islamskata vera ovaa e strogo zabraneto da se pravi,pa od samata logika covek ke konstatira deka toa mesto ne e cisto i deka ima poveke mesta za da gi zadovolis svoite potrebi(za maskoto) i na razlicen nacin ................pa nekoi taka po priroda se naviknati na toa so znam

Секој треба да го прави она кое му е убаво. Али она „не бе на што ти личам јас” кое го имам добиено како одговор од некои другарки што ги прашав дали практикуваат - ми е ненормално смешно. Што е толку одвратно? Кога си со некој заедно би требало да не ти е гад од ништо, нели? А и додека не се проба не можеш да знаеш...

Анастазија напиша:
Секој треба да го прави она кое му е убаво. Али она „не бе на што ти личам јас” кое го имам добиено како одговор од некои другарки што ги прашав дали практикуваат - ми е ненормално смешно. Што е толку одвратно? Кога си со некој заедно би требало да не ти е гад од ништо, нели? А и додека не се проба не можеш да знаеш...

А ти Анастазија си пробала?

Прашањето не ти е воопшто на место зашто ако го прочиташе постот ќе сфатеше али ај...

albanian_boy напиша:
zdravo vo vrska so ovaa tema sakav da vi kazam deka vo islamskata vera ovaa e strogo zabraneto da se pravi,pa od samata logika covek ke konstatira deka toa mesto ne e cisto i deka ima poveke mesta za da gi zadovolis svoite potrebi(za maskoto) i na razlicen nacin ................pa nekoi taka po priroda se naviknati na toa so znam

Da, zatoa koga bev vo Arabija i arapskiot svet imase milijarda pederi, duri i za rece se drzea na ulica, dodeka masko i zensko ne smeeja osven ako nemaa vencalen list vo dzeb, preveden i zaveren.
A be, nikade eksplicitno ne pisuva vo Kuranot deka pederastija i gzogagjanje megju mazi ne e dozvoleno, kako ni megju mazi i zeni.
Ne tropaj, citaj.

jas ti kazav deka e golem grev da se ima analen sex a ti ne znam so mi mesas tuka so arabite ne znam so si videl be druze ,jas ti kazuvam so e pravilno a drugo e toa sto go pravat tie me sfakas li sega kaj mi e poentata pozdrav

Само вагинален би прифатила , орален нема теорија , а за анален би размислила , зависи од партнерот дали е добар или не:sekss:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom