Дали/колку девојките сакаат анален секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Ptolomej
  • Време на започнување Време на започнување
Dani, ме иритираше ова твојов пост :icon_lol:
Чекај сега, значи, како што кажа на друга тема не си по оралниот секс и голтањето (и тогаш рече има други начини на задоволство) и сега викаш има други начини на задоволство. Мислам дека е редно да кажеш кои се тие други начини на задоволство :icon_roll

StenmarC напиша:
Dani, ме иритираше ова твојов пост :icon_lol:
Чекај сега, значи, како што кажа на друга тема не си по оралниот секс и голтањето (и тогаш рече има други начини на задоволство) и сега викаш има други начини на задоволство. Мислам дека е редно да кажеш кои се тие други начини на задоволство :icon_roll

Епа значи ти со твојов пост сакаш да ми кажеш дека ако не голтам и не практикувам анален секс -немам секс ? Хммм а јас па мислев дека -ај да го наречам-нормалниот секс - може да се пратикува во 1.000.000 различни пози + ако го додадеме оралниот секс а пред се тоа да почнеме од петингот дека се тоа ќе резултира со ненормално добар секс?сум се збунила изглеа ... ;)

Абе види, потребата на дечкото за анален секс може да се намали или изгуби доколку знаеш како да си „играш“ со вагиналните мускули :)
А за голтањето ќе ти го поставам ова прашање. Дали машките кога и пружаат орално задоволство на девојката не голтаат дел од нејзината течност?

Ама види - јас не сакам ,а тоа дали он голта или не голта е остаено на него. Ако и на него му е ај да не речам гадно него непријатно нема да го терам. Мојата одлука не зависи од него.А пошто фала богу сум со човек што го почитува тоа што јас го сакам и тоа што јас не го сакам немаме проблеми . И види - пак е со мене многу долго време.Значи се е до човекот :) :)

Dani^^^ напиша:
Ама види - јас не сакам ,а тоа дали он голта или не голта е остаено на него. Ако и на него му е ај да не речам гадно него непријатно нема да го терам. Мојата одлука не зависи од него.А пошто фала богу сум со човек што го почитува тоа што јас го сакам и тоа што јас не го сакам немаме проблеми . И види - пак е со мене многу долго време.Значи се е до човекот :) :)

Абе знаеш и баба ми и дедо ми можда практикувале само мисионерска и имале 5 пути секс - толку деца имаат:), па уште се заедно повеќе од 55 години :wink:

Безвезе ти е муабетов :) Не ми споредувај 1920 до 2005 година :) Знаеш што сакам да кажам :)

Jas sum da se probat se:) dosega analen neam imano ama ako dojt do moment da imam zsh da ne.E sea bolelo...am boleshe i prviot pat vaginalno ama sega ne bolit ubo e :) :P

P.s Stenmarc e manjak:)

pearl знам што сакаше да каже он - си се разбираме ние :) баш затоа му кажав дека од сите постови последниот му беше без врска.Како и да е знам за што збори он и без некој друг да ми преведува :) :)

pearl напиша:
Dani ^^^, а да не мислеше Стенмарк да каже дека можеби времето за некого тука е застанато на 1920? :icon_roll

Ах да, уште нешто. Те разбирам дека не сакаш да голташ, не сакаш анален и можеби не сакаш уште милион други работи во сексот. Меѓутоа, за да го почитувам твоето мислење треба барем да аргументираш и да дадеш издржан одговор на прашањето: зошто не сакаш?

Се надевам ќе не удостоиш со одговор: затоа што....под 1,2,3 итн.

За голтањето си кажав.За аналниот секс само ќе кажам дека фала богу се погодивме со дечко ми и двајцата да не го сакаме тоа па никогаш не сум ни морала да го аргументирам мојот став околу тоа.Едноставно - не сакам. Мислам дека за на форум ова што го кажав до сеа е доволно :)

pearl напиша:
Е па тука лежи одговорот Dani. Тоа што никогаш не си требала да го аргументираш, затоа и не знаеш зошто сакаш/не сакаш. Јас прашањето повеќе го поставив од причина ти самата за себе да си размислиш и да си дадеш одговор (се надевам дека ова и другите девојки ќе го сторат). Инаку како сакаш, твое си е.

Абе pearl те разбирам јас што сакаш да кажеш.Ама поентата е што јас знам зошто не сакам,дечко ми знае зошто не сакам, само што мислам дека форумот не е место на кое што би се отворила до толку и би ја изнела целата моја интима тука. Тоа дали сум пробала или не -исто така останува нешто што преферирам да си го задржам за себе. Има работи кои ги кажувам тука од проста причина што сметам дека со тоа разменувам мислење со луѓето кои пишуваат на истата тема и дека со тоа барем малце придонесувам за да се развие некоја тема ама тоа не значи дека се би изнапишала тука со цел да ги оправдам своите ставови сфаќаш? :)

Дани, малку е надвор од темава ама морам да прашам.
Анален не сакаш, да голташ не сакаш, хомосексуалци не сакаш а што сакаш? Освен дечко ти нормално..

Хммм добра ти е споредбава озбилно-анален секс и голтање со хомосексуалци? Кој е моментот што ги поврзува овие три работи мене тоа ме копка ? :) Како и да е веќе му кажав на StenmarC прочитај погоре. Хомосексуалци - неам причина да ги сакам или мразам.Ќе го сакам човекот хомосексуалец ако е добар ко човек а не затоа што е хомо.А за другото- голтањето-на друга тема кажав зошто нејкам а анален секс исто така дадов одговор на pearl.А ти?не сум прочитала...имаш анален секс и голташ? искрено?

The`bItCh напиша:
Дани, малку е надвор од темава ама морам да прашам.
Анален не сакаш, да голташ не сакаш, хомосексуалци не сакаш а што сакаш? Освен дечко ти нормално..

Прво што имаат хомосексуалците со ова?
Второ, демек ти сето тоа го сакаш а?
Трето, Дани рече дека не сака да голта, што не значи дека не сака орален секс :icon_cool

И прекинете да се нафрлате на некого беспотреба. Девојчето си кажа свое мислење и многу е поверојатно тоа да е вистинско (дека не сака анален секс), отколку твоето мислење :baeh:

Dani wants to ride bitch! Дани сака да се јаше гепек тралалала!! :baeh: Кој волку френетично објаснува дека нешто нејќи, мора да си има муата на качкетот. Значи, научен заклучок: Дани ем г'та, ем гепекише. Туку, а вагинално ќе да не упражњава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom