Не работат сликите за џабе ..овдека ги има и труповите
како не им е срам на а1 да ги даваат телата!
http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=113363
a, па за то Македонциве први сме да си ги прајме приказниве потрагични многу јасно.Ја прочитав негде дека се преполовил овој на сликата не ми изгледа како преполовен. по се изгледа шпекулација било
И појаси да имаја шо кога се` се случувало во 3 минути максимум. Или отсега кога се возат со брод да ги имаат цело време на нив.Па и тие појаси, да им се сневиди, ни леб барат нит пијат, купи ги еднаш, мајку му стара, ќе си стојат ќе ги имаш for good.
22 konecno ili tvoja pretpostavka?Тажно, дваесет и двајца...греота, лесна им земја, нека почиваат во мир
17 загинати и 5 сеуште не се најдени телата ...22 konecno ili tvoja pretpostavka?
Подобјасни ја твојата небулозна констатација, те молам.И појаси да имаја шо кога се` се случувало во 3 минути максимум. Или отсега кога се возат со брод да ги имаат цело време на нив.
Па колку шо знам појасине ги чуваат внатре во бродон. Според се шо кажуваат и на ТВ и шо читам овде, трагедијава се случила во многу кратко време,а дури да им поделат појаси и дури да ги стават бродот веќе потонал.Подобјасни ја твојата небулозна констатација, те молам.