Фудбалски вицеви

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Мајк Дин и официално е последното засилување на Манчестер ова лето. Што аутоматски кажува дека Манчестер ќе може да смета и на 4-5-2 :tv:

Умрел некој црнец и пошол кај св. Петар и го прашал кај да оди. Св. Петар му вика ти ќе одиш во рајот и црнецов пошол таму, ама на вратата го сретнува Господ и му вика бегај назад црнци не примаме. Овој изнервиран пак оди кај св. Петар и му вика абе вака и вака не ме примија во рајот, расисти се. И св. Петар му вика е ај пробај си ја среќата во пеколот. И оди црнецов таму, ама Луцифер му вика бегај назад овде црнци не примаме. И така црнецов изнервиран оди пак кај св. Петар и му вика и таму не ме примија, кажувај сега кај да одам. И св. Петар замислен стои и му вика:
-А да се пробаш ти во Арсенал?

Зошто не се одиграл натпреварот меѓу јамајка и колумбија?

Колумбииците ги исшмркале линиите, а јамајканците ја издувале тревата:vozbud::pos2:

picture.php
ВАКА? :):):):):)

Ова се колумбииците:):):)

Мајк Дин и официално е последното засилување на Манчестер ова лето. Што аутоматски кажува дека Манчестер ќе може да смета и на 4-5-2 :tv:

диаби, едно од најмудрите засилувања на арсенал во последните 10 години:vozbud::vozbud::vozbud:

отишол човек во библиотека и прашал.... Каде да прочитам за тоа како Партизан освоиле Лига Шампиони?
И библиотекарката му одговорила: Втората полица десно, ќе видиш пишува ,,Научна фантастика‘‘, таму барај!:vozbud::baeh:

Оди некој фан на Челзи во библиотека и вели
-Каде да најдам книга каде што пишува дека Челзи освил Лига на Шампони
-Таму десно каде што пишува “Научна Фантастика“

Само тимовите ги смена а ? :tapp:

Што прави фан на Арсенал кога освојуваат титула во лш?
Се буди испотен

што прават македонските фудбалери кога иде седловски на тренинг?
бегаат колку што ги држат нозете.
за кој клуб настапуваат К.Роналдо и Едуардо?
за ФК БАЛЕТ.

Kako e nazivot na novata himna na navivacite na Man Utd po osvojuvanjeto na titulata poslednava godina....???

- Nikada Vise - 2008 - Song

Или на 4-5-3 со фантастичниот стрелец Диаби во нападот,покрај Руни и Бербатов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom