СУГС Јосип Броз -Тито

Мене ми се иде, али од кај мене од клас скоро никој нема да оди затоа што не им одговара цената, со оглед на тоа што веќе бевме за 100 евра во Будимпешта, и имаше прилично големи трошоци за таму.

Ја незнам дали ќе идам. Ако идат оние со кои се дружам, ќе идам и јас. Во спротивно, немам намера да идам само колку да се рече дека сум отишла. Боље ќе ги дадам парите на попродуктивни работи како Металика во Софија, ГНР во Белград, Егзит...

Дали знае некој за утре шо како ќе биде, ќе иаме само некои часови или скратени или како?

Дали знае некој за утре шо како ќе биде, ќе иаме само некои часови или скратени или како?

Не верувам да се скратени ипак крај на тромесечие е не за друго.

Минатата година не пуштија после 3ти ми се чини.

Ајде 5 дена одмор
Иначе малце бев неактивен па да пишам и за темиве што сте ги почнале.
За ден на дрвото од мој клас дали 10 души бевме(сосе мене) се пријавив дека ќе идам да садам ама зашто автобусите беа препуни и реков на класната од мој клас да идеме да садиме на друго место она рече ок и ние сите одма дома да садиме на farmville.
Иначе за на екскурзија ќе идам ама кога го читаа планот колку сум се смеел ненормално
Вика ќе одите во овој музеј оној музеј оваа улица онаа улица се набројаа со се цена и само доле пишува
НАПОМЕНА:Цената на билетите за музеите и сите места кој ги посетуваат учениците не се вклучени во цената
Хахахаха:smir::pos2::pos2:

Кај идете на екскурзија бе? :(

П.С. Гледајте да не пропуштате екскурзии, спомен за цел живот ќе ви останат, ние до ден денес ко ретардирани се смееме кога ќе ни текне некоја глупост од екскурзија.

Да да, остануваат добри спомени. На пример ние од 3та екскурзијата никогаш нема да ја заборавиме затоа што 8 саати чекавме на последната бензиска во Србија кон Унгарија, за да ни дојде друг автобус, затоа што на нашиот ќе му одлетаа тркалата.:pos:
И ден денес се сеќаваме и се смееме на тие 8 саати, моментот кога ни кажаа дека веќе немаат кафе затоа што се испивме, и кога класната го купи последниот сендвич кој го имаа, затоа што другото се што беше го изедовме:vozbud:

Шала на страна, не пропуштајте екскурзија во никој случај. Ние и во Струга кога одевме, не зажалувавме. Остануваат прекрасни моменти за паметење.

На екскурзија ќе не носат во белград т.е. од 1 до 3 сите можат да идат.
Ја си се пријавив па ќе видиме што ќе биде :je:

На екскурзија ќе не носат во белград т.е. од 1 до 3 сите можат да идат.
Ја си се пријавив па ќе видиме што ќе биде :je:

И ние кога бевме трета лани требаше да одиме во Белград ама ги подналутивме малце со штрајкувањата за екстерните и не не` однесоа :pos2:

јас како по обичај ја пропуштам екскурзијата и годинава :(

инаку и јас сум во ЈБТ, ама во Битола :)

Можно ли е да сум у најтапа клас?Едвај чекам 3та да дојдам, на една екскурзија неможе да отидеме.Заедно со мене сме 5 души моментално, али ако не идат повеќе од 10 никој нема да иде.

Сварно ако останеме цел клас у школо ќе сме иделе и среда,четврток и петок се нормално само шо ќе сме губеле еден час?

Алооо 4та година, каде ви е таблото?:)
Го видов само на Орце и на Борис:)

Алооо 4та година, каде ви е таблото?:)
Го видов само на Орце и на Борис:)
4те ќе си почекаат да се видат обесени:)
Уште сликите ни ги немаат дадено, ти табло бараш:)

Ај бе да не идеме денес у школооо.
Уште само денес. -сакаам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom