случајно поминував тука кај мене и налетав едни дечки имаа пуштено музика па слушнав беше српска кафанска баладичка нешто содржеше један живот имам хочу да живим така нешто. ај ако може некој ве молам да ми ја најде која е
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^
Еве ја.
ee вака![]()
латино песниче убаво, позната е, ја пуштаат по кафичи дискотеки од поодамна е и се што успеав да запамтам од текстот е ‘е ми корасон‘ како ли се вика??![]()
Да не е оваа?Овие латино сите се со mi corason![]()
Да не пее, Everywhere you go, you always take the weather with you? Така повесела песна..?Рок иде нешто како "now we'll never change the weather" (за последниов збор не сум сигурен) ја вртеа JUNGLE TV на еден клип од оние Winter Madness.
Да не пее, Everywhere you go, you always take the weather with you? Така повесела песна..?![]()
ee вака![]()
латино песниче убаво, позната е, ја пуштаат по кафичи дискотеки од поодамна е и се што успеав да запамтам од текстот е ‘е ми корасон‘ како ли се вика??![]()
Ааааа латино песна во која се пее mi corazon.......како да бараш игла во сено![]()
ке може ли ако ја има некој ЛАГА И ИЗМАМА од Венко да ја прати на е-mail
kojoti2001@yahoo.com
многу ми ја треба PLS
за печалбарите у Ирак
Благодарам однапред
Рок иде нешто како "now we'll never change the weather" (за последниов збор не сум сигурен) ја вртеа JUNGLE TV на еден клип од оние Winter Madness.