Хехе, а колку е стара песнава и дали има пеење нешто или само ова е?Стара песна иде нешто вака УООО УУ УООО ООУУУ УООО УУ ООО ОУУУУ
знам дека објаснувањево е тапа ама не ми текнува како на друг начин да ви ја објаснам
Фала многу :smir:
20тина години сигурно ако не и повеќе Ако ти е од помош беше на најавна шпица на а1 пред 1 месец кога ги даваа филмовине со еди марфи jea:Хехе, а колку е стара песнава и дали има пеење нешто или само ова е?
Стара песна иде нешто вака УООО УУ УООО ООУУУ УООО УУ ООО ОУУУУ
знам дека објаснувањево е тапа ама не ми текнува како на друг начин да ви ја објаснам
Фала многу :smir:
:pos2::pos2::pos2: не знам друже да ја објаснам на друг начинДруштво, ако некој знае да ми каже која е песната што оди на најавна шпица за Македонски Народни Приказни на МТВ1 ?! :smir:
Ај види дали е оваа песна :smir: мислам дека ја погодив
на филмовите со еди марфи..идеше оваа песна..20тина години сигурно ако не и повеќе Ако ти е од помош беше на најавна шпица на а1 пред 1 месец кога ги даваа филмовине со еди марфи jea:
Кristine е оригиналнатамалку е ВОН темата (се извинувам)ама не најдов таква тема.
Која од овие две песни е оргиналната... т.е. кој поточно ја пее.
Inna - Feelo
Kristine - Se thelo
скрос се исти ...
Да не знае некој?
Знам дека калиопи има песна Лео. Види да не е таа.:smir:Луге помагајте, песнава ме полуде ја слушнав пред некој ден и не можам да најдам кој ја пее...ми личи во гласот на Додева ама не ке да е таа а песната најверојатно се вика Лео или така нешто, еве дел од текстот: Леоooo Лео Лео е нај бев кај него на чај љубов со Лео водимеее итн. Кој ја пее и како се вика?????????
Да таа била и тоа од 85 не знам како не сум ја слушнала до сега, мислев нешто ново е, конечно ја решив мистеријата, фала :helou:Знам дека калиопи има песна Лео. Види да не е таа.:smir: