- Член од
- 17 јануари 2008
- Мислења
- 1.107
- Поени од реакции
- 150
не заебавај........:nesum:Сигурно подобро ќе поминат него на стадион со шпанците. Нема да пее Каролина
Хм, ваљда нема :nesvest:
не заебавај........:nesum:Сигурно подобро ќе поминат него на стадион со шпанците. Нема да пее Каролина
Хм, ваљда нема :nesvest:
у контејнери да не ги транспортираат...????? со ЕUR1, па после овие ќе ги вратат ко дефектна стока..., најефтина комбинација...А кој ги вади визите?
Не те пуштаат во ЕУ туку така......
.......само ме интересира на кој начин и каде се бираат тие што треба да одат.....
Прашање за милјон долари. :raz: :raz:А кој ги вади визите?
Не те пуштаат во ЕУ туку така......
Всушност сите пари се државни,јас не знам за некакви функционални а приватни пари.:smir:Не можев да сфатам од каде се кренала олкава расправа за 50 000 евра (ништо пари). Се перат толку многу пари во државава (т.е. крадат) преку фиктивни книжења и трошоци, толку многу народни средства се злоупотребуваат или пак се менаџира страшно ступидно и неадекватно, – така што ние вистински загрижените немаме физичка можност ни да потслушнеме за најголемиот дел од глупостите на нашите бесплодни раководители. А сега, за натпревар со Грција се вели ќе се даделе 50 000 (еве според најновиве информации нема да биде), и ние веднаш креваме паника по навика дека е тоа ужасно безврска потег. ― Проблемот е нерационален иако најприродно оправдан, ние имаме длабоко чувство на недоверба во целокупниот повеќедецениски политички поредок во Македонија. Ние имаме силно претчуство дека некому ќе го зачеша раката да посигни по арамилук или да злоупотреби и една мала сума наменета за национални спортски цели. И тогаш ― гаден смут се разлева низ етерот по природно следство. И тогаш се губи.
Дај Боже да “прати” Премиерот навивачка група против Грците и да го мотивираме нашиот тим и да победиме. Но изгледа дури ние дебатираме, Грциве молкум предвреме се досетиле да ги купат картите што ние можевме да ги купиме, т.е. да не попречат да отидеме во добар број на натпревар во Полска. Не ме чуди тоа иако знам дека на Караманлис и компанија деновиве под нозе им гори и имаат доста намалени фондови а и време да мислат за вакви нешта. Нивниот антимакедонски буџет сигурно е внатрешно неисцрплив. Не дај Боже и нашиот да е.
Море да удриме ние еднаш по нашиов Македонски антимакедонски буџет, Грчкиот и онака цело време удари претрпува и полека станува неликвидна (неоправдана или екстремно ризична но мора да биде) ставка во расходите на грчката држава.Всушност сите пари се државни,јас не знам за некакви функционални а приватни пари.:smir:
Ако е неисцрплив Грчкиот антимакедонски буџет,ќе претрпи сериозен удар доколку ги победиме.
Па зар не “удиравме“ досега?Мајката му ја расплакавме од удирање,се истегна колку што е долг и до 3 милјарди евра.Море да удриме ние еднаш по нашиов Македонски антимакедонски буџет, Грчкиот и онака цело време удари претрпува и полека станува неликвидна (неоправдана или екстремно ризична но мора да биде) ставка во расходите на грчката држава.