Кајгана бесплатен психолог (ЧДА верзија)

• Креатор на темата makedon^
  • Време на започнување

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Прашањево е во врска со мојот инструктор по возење.

Ме тера да возам низ градов и да си замислувам дека иде трамвај накај мене. Што лек му препорачувате?

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868

Ме тера да возам низ градов и да си замислувам дека иде трамвај накај мене. Што лек му препорачувате?
Додека не те падне 3 не оди работата..
А со трамвајот речиму дек му се причинува :).

Г

Господ

Гостин
Уште нешто и си одам..
Дечки,дркам...свршавам..пак дркам..ама се омалаксувам?
ЧарЕ?
Епа вака ти од многу дркање се омалаксуваш поради неправилно дркање.Пробај со раката да правиш помали движења или најди особа што би го правела тоа место тебе.Никако немој да престануваш без да свршиш и внимавај секогаш да свршуваш на тепихот и со тоа да ја запазуваш традицијата света и не заборавај потоа да забришеш со лева чорапа.Инаку ако веќе поради димензии мораш да правиш големи движења со рацете едноставно скрати ги димензиите и со тоа ќе ги скратиш и движењата

Епа вака јас мислам дека ова се случува бидејки господинот нема доживеано судар со трамвај
Се што треба да направиш е да го одведеш на викенд во странство (бидејки тука нема трамваи) и да го повозиш и кога ќе здогледаш трамвај да се улеташ во него и пред сударот да сконеш низ врата но не заборавај да ја заклучиш неговата врата за тој да не излезе пред да заврши терапијата
верувај по ова ќе биде многу посталожен и нема да мисли на судири со трамваи

bobi_93

Македонија
Член од
11 август 2008
Мислења
652
Поени од реакции
9

изгледа сака да те фати на грешка

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Епа вака ти од многу дркање се омалаксуваш поради неправилно дркање.Пробај со раката да правиш помали движења или најди особа што би го правела тоа место тебе.Никако немој да престануваш без да свршиш и внимавај секогаш да свршуваш на тепихот и со тоа да ја запазуваш традицијата света и не заборавај потоа да забришеш со лева чорапа.Инаку ако веќе поради димензии мораш да правиш големи движења со рацете едноставно скрати ги димензиите и со тоа ќе ги скратиш и движењата
Еј а ако има големи раце и неможе бавни движења да прае му се тресат рацете оди дома бос без чорапи и ако има паркет без тепих?

В

Вори

Гостин

Пакуј куферите,и терај за Швицарска..
Абе Џену..речи му дека трамвај нема,и дека тоа е Скопје а не Београд.
Србин да не е инструкторот

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
изгледа сака да те фати на грешка
Џену озб.Кога пробував да положам јас пред 1 месец главната имаат она на 17 год. да полагам како се викаше заборавив 3 ме паднаа итоа на невидлив пешачки пази :).

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
:drk: по 7-8 пати на ден. Нормален ли сум?:haha:

Г

Господ

Гостин
Еј а ако има големи раце и неможе бавни движења да прае му се тресат рацете оди дома бос без чорапи и ако има паркет без тепих?
Тогаш нека сврши на душекот од креветот (ваљда на земја не спие) нека забрише со чаршав или прекривач а ако има големи раце и му се тресат рацете ондак нека земе морфиум пред дркање или нека става нафталински топчиња под јазик.

Нормален си јас практикувам по толку инаку не е лошо и да зголемиш до околу 10 -13 на ден нема да ти шприца ништо ама чувството е исто

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Тогаш нека сврши на душекот од креветот (ваљда на земја не спие) нека забрише со чаршав или прекривач а ако има големи раце и му се тресат рацете ондак нека земе морфиум пред дркање или нека става нафталински топчиња под јазик
Брат ти за филилошко право нафталнки топчиња морфиум браво..

ЧЕКАЈ еве ќе донесам кофа кој прв ја наполни тој е нормален.

Г

Господ

Гостин
ајде кажујте шо имате нема проблем нерешлив за мене:pos2:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Од 1 сперматозоид колку деца можеш да направиш?А Смекси

Г