Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште нешто и си одам..
Дечки,дркам...свршавам..пак дркам..ама се омалаксувам?
ЧарЕ?
Прашањево е во врска со мојот инструктор по возење.
Ме тера да возам низ градов и да си замислувам дека иде трамвај накај мене. Што лек му препорачувате?
Уште нешто и си одам..
Дечки,дркам...свршавам..пак дркам..ама се омалаксувам?
ЧарЕ?
Ме тера да возам низ градов и да си замислувам дека иде трамвај накај мене. Што лек му препорачувате?
Епа вака ти од многу дркање се омалаксуваш поради неправилно дркање.Пробај со раката да правиш помали движења или најди особа што би го правела тоа место тебе.Никако немој да престануваш без да свршиш и внимавај секогаш да свршуваш на тепихот и со тоа да ја запазуваш традицијата света и не заборавај потоа да забришеш со лева чорапа.Инаку ако веќе поради димензии мораш да правиш големи движења со рацете едноставно скрати ги димензиите и со тоа ќе ги скратиш и движењата
изгледа сака да те фати на грешка
Еј а ако има големи раце и неможе бавни движења да прае му се тресат рацете оди дома бос без чорапи и ако има паркет без тепих?
по 7-8 пати на ден. Нормален ли сум?:haha:
Тогаш нека сврши на душекот од креветот (ваљда на земја не спие) нека забрише со чаршав или прекривач а ако има големи раце и му се тресат рацете ондак нека земе морфиум пред дркање или нека става нафталински топчиња под јазик
по 7-8 пати на ден. Нормален ли сум?:haha: