Дркај до дека не паднеш...Уште нешто и си одам..
Дечки,дркам...свршавам..пак дркам..ама се омалаксувам?
ЧарЕ?
Додека не те падне 3 не оди работата..Прашањево е во врска со мојот инструктор по возење.
Ме тера да возам низ градов и да си замислувам дека иде трамвај накај мене. Што лек му препорачувате?
Епа вака ти од многу дркање се омалаксуваш поради неправилно дркање.Пробај со раката да правиш помали движења или најди особа што би го правела тоа место тебе.Никако немој да престануваш без да свршиш и внимавај секогаш да свршуваш на тепихот и со тоа да ја запазуваш традицијата света и не заборавај потоа да забришеш со лева чорапа.Инаку ако веќе поради димензии мораш да правиш големи движења со рацете едноставно скрати ги димензиите и со тоа ќе ги скратиш и движењатаУште нешто и си одам..
Дечки,дркам...свршавам..пак дркам..ама се омалаксувам?
ЧарЕ?
Епа вака јас мислам дека ова се случува бидејки господинот нема доживеано судар со трамвајПрашањево е во врска со мојот инструктор по возење.
Ме тера да возам низ градов и да си замислувам дека иде трамвај накај мене. Што лек му препорачувате?
изгледа сака да те фати на грешкаПрашањево е во врска со мојот инструктор по возење.
Еј а ако има големи раце и неможе бавни движења да прае му се тресат рацете оди дома бос без чорапи и ако има паркет без тепих?Епа вака ти од многу дркање се омалаксуваш поради неправилно дркање.Пробај со раката да правиш помали движења или најди особа што би го правела тоа место тебе.Никако немој да престануваш без да свршиш и внимавај секогаш да свршуваш на тепихот и со тоа да ја запазуваш традицијата света и не заборавај потоа да забришеш со лева чорапа.Инаку ако веќе поради димензии мораш да правиш големи движења со рацете едноставно скрати ги димензиите и со тоа ќе ги скратиш и движењата
Пакуј куферите,и терај за Швицарска..Прашањево е во врска со мојот инструктор по возење.
Џену озб.Кога пробував да положам јас пред 1 месец главната имаат она на 17 год. да полагам како се викаше заборавив 3 ме паднаа итоа на невидлив пешачки пази .изгледа сака да те фати на грешка
Тогаш нека сврши на душекот од креветот (ваљда на земја не спие) нека забрише со чаршав или прекривач а ако има големи раце и му се тресат рацете ондак нека земе морфиум пред дркање или нека става нафталински топчиња под јазик.Еј а ако има големи раце и неможе бавни движења да прае му се тресат рацете оди дома бос без чорапи и ако има паркет без тепих?
по 7-8 пати на ден. Нормален ли сум?:haha:
Брат ти за филилошко право нафталнки топчиња морфиум браво..Тогаш нека сврши на душекот од креветот (ваљда на земја не спие) нека забрише со чаршав или прекривач а ако има големи раце и му се тресат рацете ондак нека земе морфиум пред дркање или нека става нафталински топчиња под јазик
ЧЕКАЈ еве ќе донесам кофа кој прв ја наполни тој е нормален.по 7-8 пати на ден. Нормален ли сум?:haha: