^^GoRiLLaZ^^
Happiness...?
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 5.760
- Поени од реакции
- 8.016
Nope =))А да не било некоја зезанција постот на матурантката?
Nope =))А да не било некоја зезанција постот на матурантката?
Дај бре и презиме на девојчево можда и клучевите од моето Bmw че и го отворат срцетоЕ ај сеа да те видам.
Не ти давамДај бре и презиме на девојчево можда и клучевите од моето Bmw че и го отворат срцето
Че ти платев 5000 еврики ако ми кажеше ама јбг касноо е сеа дечките од Циа ми го средија случајов на брзина иначе ако има уше некој Bmw па сака да и го отвори срцево на девојчево Зорица Усовиќ .Не ти давам
Че ти платев 5000 еврики ако ми кажеше ама јбг касноо е сеа дечките од Циа ми го средија случајов на брзина иначе ако има уше некој Bmw па сака да и го отвори срцево на девојчево Зорица Усовиќ .
Добар си.:bravo:Че ти платев 5000 еврики ако ми кажеше ама јбг касноо е сеа дечките од Циа ми го средија случајов на брзина иначе ако има уше некој Bmw па сака да и го отвори срцево на девојчево Зорица Усовиќ .
алал да ти е .Снаодливи луге мене ми требаат само порасни усте некој година .Че ти платев 5000 еврики ако ми кажеше ама јбг касноо е сеа дечките од Циа ми го средија случајов на брзина иначе ако има уше некој Bmw па сака да и го отвори срцево на девојчево Зорица Усовиќ .
Еве ја и другарка и Marija Banks Stefanovska можда и она се отвара со клучеви од Bmw , а ако сте заинтересирани и за другарите Arso Risteski , Kristijan Trifunoski тие со француски клуч се отвараат најверојатно . Да бе и вија од Циа ми рекоја многу фудбалери сакала а ја вака ко фудбалер па и за Барса навивач и со клучеви од Bmw готооо средена работата и го отварам срцето .Опасна работа ова CIA. Штотуку добив ,,порака'' од фејсбук. Наводно девојчето е од Охрид и е родена на 2 декември 1995, ги обожава Слаткар и Џастин Бибер и учи во СОУ ,,Климент Охридски'' I-2.
ако уште не си заминал ... стај и писменце во плик "со среќа"Ме кани на матурска... и пази што ми вели -.-
P.S. Женско е ова... ми иде сеа дури да не и идам после ова што ми го напиша.
Еве ја и другарка и Marija Banks Stefanovska можда и она се отвара со клучеви од Bmw , а ако сте заинтересирани и за другарите Arso Risteski , Kristijan Trifunoski тие со француски клуч се отвараат најверојатно . Да бе и вија од Циа ми рекоја многу фудбалери сакала а ја вака ко фудбалер па и за Барса навивач и со клучеви од Bmw готооо средена работата и го отварам срцето .
Дe бреј ама другарка и Lives in Queens, New York , From Ohrid че треба и авионче да се купуе за оваа Bmw не ни помага
да имаше розови плочки во позадина уше по јако че беше вака го нема филинго , туа тоа светулката малце разубавува али малко е то а богами и коктава влече кај ја видов ајт одам до продавница да си купам .