Fear In Madrid
Hala Madrid ! ! !
- Член од
- 26 ноември 2009
- Мислења
- 332
- Поени од реакции
- 37
па така нешто..и додатно нешто.Плаќам плус 2 и пол Долари за една група..преку мани бокерс или пау пал.контактирајте меда не ќе праиш групњак?:pos2:
па така нешто..и додатно нешто.Плаќам плус 2 и пол Долари за една група..преку мани бокерс или пау пал.контактирајте меда не ќе праиш групњак?:pos2:
Нема нешто повеќе што ме нервира од ова....НЕМА, Се занесва на сите демек важна сум, ја прашуваат и им вика не е важно....па глупачко една шо ставаш сите да видат??.......ц ц ц ц скроз ме нервираат вакви малишани - СКРОЗ
Ме потсеќа на вицот со циганките.Ај мори прашај како ми е?Е добро де како ти е?Ќути не прашуј:pos2::pos2::pos2::pos2:Нема нешто повеќе што ме нервира од ова....НЕМА, Се занесва на сите демек важна сум, ја прашуваат и им вика не е важно....па глупачко една шо ставаш сите да видат??.......ц ц ц ц скроз ме нервираат вакви малишани - СКРОЗ
Ама озбилно така е ...... става " Знаев " "Изнервирана 500" "ЗОШТООО???" "ЌЕ Ме бараш ти мене!!!" и ред други статуси, и кога ќе ја прашаат што е работата или им вика ела на чат или не е важно ќе ти кажувам утре на училиште........НЕ МИ Е ЈАСНО - НЕ,........ МИСЛИТЕ НА НЕКОЈ МУ Е ГАЈЛЕ БЕ МАЛОУМНИ!!!!????? - ова е ако го чита некој од таа група заразена!!! .......... Не е за секој интернет.......Посебни чупиња од 7мо до 1ва година го применуваат ова, демек готово сега сите твои пријатели ќе сечат вени за тебе или ќе организираат хуманитарен концерт за да ти помогнат затоа што си го видела симпатијата кој работи во локалното кафуле кој има 26 години со женската негова....... Нечоечко нешто ц ц ц цМе потсеќа на вицот со циганките.Ај мори прашај како ми е?Е добро де како ти е?Ќути не прашуј:pos2::pos2::pos2::pos2:
Ме мрзи да сечам сеа да ставам слика...еден пријател пред малце имаше вака.... FP ALLL стварно ми е смешно и глупоАма озбилно така е ...... става " Знаев " "Изнервирана 500" "ЗОШТООО???" "ЌЕ Ме бараш ти мене!!!" и ред други статуси, и кога ќе ја прашаат што е работата или им вика ела на чат или не е важно ќе ти кажувам утре на училиште........НЕ МИ Е ЈАСНО - НЕ,........ МИСЛИТЕ НА НЕКОЈ МУ Е ГАЈЛЕ БЕ МАЛОУМНИ!!!!????? - ова е ако го чита некој од таа група заразена!!! .......... Не е за секој интернет.......Посебни чупиња од 7мо до 1ва година го применуваат ова, демек готово сега сите твои пријатели ќе сечат вени за тебе или ќе организираат хуманитарен концерт за да ти помогнат затоа што си го видела симпатијата кој работи во локалното кафуле кој има 26 години со женската негова....... Нечоечко нешто ц ц ц ц
Па посебно ако е некој/а повозрасен 17 + , е тогаш институциите треба да реагираат посебно оние на ЗдравствоМе мрзи да сечам сеа да ставам слика...еден пријател пред малце имаше вака.... FP ALLL стварно ми е смешно и глупо
Директно у она жолтата зграда во Демиркапија...Па посебно ако е некој/а повозрасен 17 + , е тогаш институциите треба да реагираат посебно оние на Здравство
Директно у она жолтата зграда во Демиркапија...
или ______излегоф :$ :$ <3, ______учам <3, _______ си легнав<3 ....Ау колку ме нервираат статуси од типот: ______ се бањкааааа, _________гледа филм, ________си грицка чипс, _________спие... А всушност што е работата? Мислите на цел фејсбук им е гајле што правите во секоја минута од вашиот живот? Господ да чува!
Можи да добијам одговор шо е смешно?^^ хаха
... а за секс се доплаќа (треба да се помачиш малку)колку само се креативни некои цццц бравос :pos2:
http://www.lajkuvaj.com/2674/